pomoc oko mazde 323f

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • igor021
    CBC Početnik
    • 24.02.2015
    • 3
    • novi sad
    • mazda

pomoc oko mazde 323f

Pozdrav svima potrebna mi je sema mazde 323f tacnije sema povezivanja bombine razvodnika i racunara auto nema varnicu pa me zanima sta na kom pinu treba da ima od napajanja,menjao sam i bombinu i razvodnik nema opet inace auto elekticar sam
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1132
    • NS
    • Audi A5 40 gtron

A još kada bi znali kubikažu, snagu, oznaku motora i godište... mogli bi da ukucamo u google i potražimo slike...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• gorky
      CBC Senator XXL
      • 08.06.2007
      • 860
      • Vojvodina,Kikinda

posto si 'elekticar',samo da napomenem da se kaze 'bobina' + sve ovo sto je comi npisao...bez ljutnje

Comment

• vulkan
        CBC Veteran
        • 03.09.2011
        • 151
        • sabac
        • mazda nisan

Kod mazde hoće da crkne komutator, računar retko. Bar ja nisam čuo. Siguran si da je dobar komutator u tom drugom razvodniku?
        Last edited by vulkan; 24.02.2015, 23:59.

Comment

• igor021
          CBC Početnik
          • 24.02.2015
          • 3
          • novi sad
          • mazda

Haha hvala na ispravci za bobinu mazda je 1990 godiste,motor je1.6 62 kw molio bi ako ima neko semu nek je okaci ili neka mi pusti na meil autoalarmins@gmail.com a u prethodnom razvodniku je senzor bio otisao nije uopste imao otpora kad ga merim zamenuo sam odma i razvodnik i bobinu medjutim varnice nema.treba mi sema da vidim dal ima sve napone gde treba.
          Da siguran sam u bombinu i komutator al nisam siguran da je povezano dobro
          Last edited by igor021; 25.02.2015, 01:21.

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1132
            • NS
            • Audi A5 40 gtron

Kucaš u google recimo "mazda b6e wiring diagram", pa ako nema zadovoljavajuće, pretražuješ onda samo slike.
            A rekao bih da ovo tražiš
            PerfectPower wiring diagrams for MAZDA - 323 1.6 (B6) - Both - 1989 - 1994 using the SMT6 piggy back unit.
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• igor021
              CBC Početnik
              • 24.02.2015
              • 3
              • novi sad
              • mazda

Meni treba na razvodniku ima cetiri zice na bobini imaju dve meni trebaju te zice sta je sta i naravno od racunara zice koje idu sa razvodnika da bi ustanovio sta je kvar i dali je dobro povezano
              Last edited by igor021; 25.02.2015, 18:16.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7376
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

vazi i za prethodni post

Originalno postavljeno od gorky
                posto si 'elekticar',samo da napomenem da se kaze 'bobina'
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• comi 1342
                  Moderator
                  • 28.09.2005
                  • 1132
                  • NS
                  • Audi A5 40 gtron

Bobina, Miljenko...

dočaraj si boje žica...
                  sledeći put opet nećeš umeti da izguglaš...

Comment

Working...