cao ljudi dali je mozda imao neko problem s alternatorom non stop mi pali batery charge fault dobro bi mi dosao neki savet hvala
reno laguna 1,8 16v
Collapse
X
-
Re: reno laguna 1,8 16v
jesam druze kaze da puni odlicno ali u tom trenutku mu nije upalio batery charge faultOriginalno postavljeno od gogi11Dobro dosao na forum . Najpre bi trebao da proveris stanje akumulatora u svakom slucaju skocis do elektricara ili na dijagnostiku i sve ce biti reseno.Comment
-
Kupi novi akumulator.Pre neki dan je i meni to izaslo na bordu,otisao na dijagnostiku,altenator puni odlicno tako da je to bilo do akumulatora koji je pri kraju.Da je otisao altenator,odavno ne bi mogao da upalis auto.PozzComment
-
nemoguce da je akumulator opet menjan je septembra prosle god i to sam ga kupio u ovlascenom servisu u Jagodini cini m9i se da me je kostao oko 11000din kao original renoov sada nemam pojma nisam vise pametan na dijagnostici ne javlja nistaComment
-
Moguce je da je akumulator.Ako si ga uzeo prosle god.trebao bi da imas garanciju bar jos god.dana pa reklamiraj to...ako je do njegaComment
-
lepo kaze covek proveri remenicu i vidi dal je kais dobro pritegnut nije lose pre svega da proveris kontaktne kleme mozda i nisu ciste kako se spolja cini skini ih pa ih dobro osmirglaj eventualno moze i neka veza na kablu da bude labava
[/youtube]Comment
Comment