Fiat Idea_ne radi daljnsko zaključavanje_(rešeno)

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1410
    • Stara Pazova
    • Fiat 500L /Punto

Fiat Idea_ne radi daljnsko zaključavanje_(rešeno)

Drugari pozdrav,

Juče mi se ispraznio akumulator (deca se igrala, ostala upaljena muzika , vent i sve što su uspeli).

Napunim, vratim u kola, posla toga ne radi dalljnisko zaključavanje.

Promenim bateriju ista situacija.

Na ključ radi sve normalno.

Nisam siguran kako je ranije blinkala lampica na ključu, čini mi se da sada brže blinka, možda grešim.

Odakle da počnem?

Hvala unapred...

• sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 3164
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 166TS

Meni prvo pada na pamet modul za daljinsko zaključavanje. Eventualno neki osigurač ili relej.

Comment

• Chubbs
      Super Moderator
      • 29.01.2006
      • 5907
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

pre će biti da je izgubio kod, plivajuci, kako li se to zove i da treba ponovo daljinac da se kodira.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 3164
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 166TS

Da li isti kod koristi imobilajzer (ili kako se već zove) kada se pali auto? Meni se desilo da izgubim taj deo ključa koji je zadužen za kodiranje ali onda ne možeš ni da upališ auto.

Comment

• slobodank
          Moderator
          • 26.11.2007
          • 1410
          • Stara Pazova
          • Fiat 500L /Punto

Drugari rešio, hvala vam na pomoći svakako.

Pozvao sam jedan servis, koji radi ključeve , kodiranje, ecu i ostale stvari.

Kada sam im rekao šta se desilo, da je ostao bez napona i da posle toga ne radi, odmah su znali, kaže "ispao iz koda" to se dešava kod pada napona i ako prima signal, a jesam pokusavao vise puta da ga otključam, tada briše sve kodove iz memorije.

Pitam koliko dođe to zadovoljstvo, 30e ako nemaš kod karticu, ako je imaš 2000 rsd i bude gotovo za par minuta.

Kako sam imao karticu, svartim posle posla.

Procedura je brza, mogao sam i sam da sam znao šta je, uglavnom: multiscan_izbor marke_izbor modela_poslednja kartica kodiranje ključeva_pokrenuti_uneti kod sa kartice_potvrda.

Posle toga potrebno je par puta pritisniti bilo koji dugmić da se kako kaže "isporvocira" i to je to.

Comment

Working...