Dal neko ima iskustva sa sprejevima za čišćenje klima uredjaja od bakterija,gljivica?Koji je naj efikasniji preparat?
sprej
Collapse
X
-
kupi u apoteci 'asepsol' sprej ili koncentrat, pa napravi sprej. isprskaj sve izlaze iz ventilacije, ukljuci ventilator na max i prskaj minut-dva u otvor gde u****va spoljni vazduh da uvuce u ceo sistem. ovo je 5x bolje i 5x efikasnije resenje od sprejeva namenski napravljenih za ciscenje ventilacije."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!" -
da,da,jos najbolje da skines filter i uprskavas unutra da ga vazduh povuce kao maglu kroz ceo sistem. inace imaju dve varijante, jedna mirise nesto neutralno, prijatno, a druga mentol, jace. u svakom slucaju, miris ne traje dugo, a i nije mu to namena, mislim da mirise, vec da unistava gljivice, bakterije i sl.
nebitno za ovu temu, ali ako vam smrde noge, isprskajte i noge i cipele, i 'voila!'"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"Comment
-
Ja sam kupio u AP sportu neki sprej (penu) koji se crevom koje dodje uz njega uvuce u otvore ventilacije i naprska .E sad sam je prskao dok ne pocen da izlazi pena da budem siguran da je pena svud.Nema neki specijalan miris onako deterdzentski i treba izluftirati kola kad se sve zavrsi. Inace pena skroz nestane.
napisacu utiske dok malo izvozam kola.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...Comment
-
ja sam to vec koristio, jedan sprej je dovoljan za 2 do 3 ciscenja, ali se nista specijalno ne dobija, odnosno, u odnosu na asepsol apsolutno nista, cak i manje.Originalno postavljeno od RedboXJa sam kupio u AP sportu neki sprej (penu) koji se crevom koje dodje uz njega uvuce u otvore ventilacije i naprska .E sad sam je prskao dok ne pocen da izlazi pena da budem siguran da je pena svud.Nema neki specijalan miris onako deterdzentski i treba izluftirati kola kad se sve zavrsi. Inace pena skroz nestane.
napisacu utiske dok malo izvozam kola."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"Comment
-
asepsol je zakon za dezinfekciju posto ubija sve poznate gljivice, bakterije i viruse cak i HIV. ja ga koristim za dezinfekciju kucne klime a u kolima su mi dezinfikovali gratis kad sam iso na servis klime mada nije zgoreg svremena na vreme uraditi to i u kucnoj reziji.deutsche gemacht-gut gemacht...Comment
-
koji aerosol ??? kako se tacno zove ?Originalno postavljeno od RANKkupi u apoteci 'asepsol' sprej ili koncentrat, pa napravi sprej. isprskaj sve izlaze iz ventilacije, ukljuci ventilator na max i prskaj minut-dva u otvor gde u****va spoljni vazduh da uvuce u ceo sistem. ovo je 5x bolje i 5x efikasnije resenje od sprejeva namenski napravljenih za ciscenje ventilacije.
Kad sam pitao u apoteci ona zena mi nabrojala nekoliko koje imaju, cak i nesto sa antibiotikom
Vectra B 1.6 16v 1998Comment
-
Ja koristim asepsol u spreju(mirise na kokos a bila je i zelena jabuka) u kuci za dezinfekciju prostorija i kucne klime tj.unutrasnje jedinice.Za auto jos nisam probao ali uradicu i to uskoro.Isprskacu prvo unutrasnje otvore od klime a onda izvaddim polen filter ukljucim klimu i prskam prskam prskam pa onnda vratim filter i to bi trebalo da je to?Samo te slusam i pitam se dokle ces?Comment
thx
Comment