Za BGD ne znam ali u Čačku ima dve perionice koje to mogu.Meni lično to ne treba jer glavni auto uopšte i ne vozim po posoljenoj rizli... znači u ovom slučaju Civic ide u šetnju tek kad Bog i putari stvar dovedu u redovno stanje!
Pranje i odrzavanje
Collapse
X
-
-
a sta fali posoljenom snegu
malo sale ali kada bih birao toliko onda ne bi ni ziveo u krajevima sa snegom nego otisao na Kubu npr, tamo nema problema sa soli
)
ja vozim auto svaki dan i ne vidim razloga da se nesto posebno bojim soli ili snega, evo u zadnjih par dana sam presao oko 200km i danas cu oko 150 km po snegu. prava uzivancija
mislim da je frka oko korozije preterana i ako nema direktnog udaradnja kamenja/rizle male su sanse da bilo sta dodje do samog lima. ipak ima tu nekoliko slojeva sto zastite sto plastifikatora i raznih obloga.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpgComment
-
Re: Pranje auta odozdo
Sa tehnicke strane si u pravu;RankoK
LOSE SI CUO...KINEZI SU KOD NAS A NE MI KOD NJIH!!!
Sa geografske isto tako;
Po broju populacije nisi;
Po blizini samoj pumpi i tu si u krivu.....
Comment
-
Braco, ajmo da se skupimo i da ih proteramo tamo odakle su i dosli...(Japan).....
Salu na stranu, kinezi voze bolja auta od svih nas ovde, cheeroke, grand voyager, mb ML.....
Napolje iz Srbije.........Comment
-
Re: Pranje auta odozdo
Originalno postavljeno od cuore sportivoSa tehnicke strane si u pravu;RankoK
LOSE SI CUO...KINEZI SU KOD NAS A NE MI KOD NJIH!!!
Sa geografske isto tako;
Po broju populacije nisi;
Po blizini samoj pumpi i tu si u krivu.....

jos smo mi u prednosi...jos malo...
malo me nerviraju samo zato sto su prljavi i nekulturni...a inace nemam nista protiv njih, cak sta vise cenim njihovu kulturu...
....i strasno ne volim kada neko kaze "kod kineza" za blok 70!!!
Injection is good,but I'd rather be blown!Comment
-
Ja lepo sacekam da se sneg otopi, pa neki petak ili subotu uvece krenem ka nekom splavu, parkiram auto u perionicu u Jugi i nakon par sati je sve oprano, gore, dole, iznutra......
Jednom sam ga tako ostavio i na poliranju, bio je gotov bas na vreme, u 5 am.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.Comment
Comment