Re: YouTUBE MUSIC
YouTUBE MUSIC
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Heavy horses ! Move the land under me ...Comment
-
@Paranoid Astral Projection
duo brace Izraelaca (koji sam prvi put cuo u 6 razredu osnovne) koji je snazno uticao na to sta cu ceo zivot slusati.Da ne bi njih ostao bi u moru drugara koji slusaju turbo diesel folk
Takodje stara dobra stvar
Comment
-
haaaa... cuvena mahadeva ili ti trans himna... malo sam omatorio za takav vajb...
nekako mi vise lezi nesto vako
deutsche gemacht-gut gemacht...Comment
-
momci, jesmo se dogovorili da nema teske artiljerijeOriginalno postavljeno od Paranoid
jedna od stvari koja je i moje slinave dane obelezila i pomogla da se, kao sto rece puzo, ne udavim u moru shunda, kako domaceg, tako i stranog
@zverko - delom jesmo omatorili za ovakvo pumpanje, ali je i delom ipak vreme progutalo ovakve klasike
mada moras priznati da se svaki put obradujes kad te nesto ovakvo vrati u pubertetKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.Comment
-
ajmo jos malo devedesetih
ajde, ko se seti tih klasika, neka okaci ovde, lepo je podsetiti seKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.Comment
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.Comment
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.Comment
-
-
-
-
-
-
-