Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
- Само ти зајебавај... хоћеш да завијемо сад један?
- Стварно? Имаш? Није неко прскано срање после кога ћу да сањам скупштину или "Евровизију"?
- Ма јок, домаћица...
- Добар дан, дајте ми метар оног силиконског црева за акваријум.
- Аха, педесет динара, само да ти одмерим. А какве рибице имаш?
- Ма немам ја рибице, него ми треба да преточим ракију из бурета, каква је твоја?
- Шта каква је моја?
- Па рибица.
- Сељачино.
Citao sam ga davno, ima nekih bzvz, ali u glavnom je dobar, nasmejao me lepo.
"Па немогуће да дете од осам година, и то тако танано женско, покења такав пањ! То не би прошло ни царским резом, теоретски немогуће."
...ili
"Оне ће подвити фармерке, обући ће дубоке старке, пирсоваће стомак или усну, мирисаће на сено, лаванду и оне фенси сапуне из "Лаша" што коштају ко Core2Duo процесор и два гига рама, и то ће да траје, и сваке године опет, и неко ће да се жали да га очи сврбе и да слини и гуши се због амброзије?"
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
- Јели Зоки, јел ја морам сад да му радим трап?
- Ти не мораш ал ја би требо...
- Ма не, озбиљно, јел може да држи још неко време?
- Коју славу ти славиш?
- Светог Јована, што?
- Е па, може трап да ти држи, ал да окачиш икону Јованчета уместо овог шареног срања што држиш...
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Mi smo tu odavno nego tebe nema...
Uzgred, zvanicno pismo ovog foruma je latinica da bi nas i prijatelji sa zapada razumeli... pa ono... alt+shift ili kako bese
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Pa gde si Dudi! Da samo znas koliko smeha si nam "podario" ovih dana... Svaka cast, pisi sto pre.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment