Napravi mi sina i ostale "narodne" pesme
Collapse
X
-
Re: Napravi mi sina
Bolje da mi se ulica zove bulevar ekrema jevrica (umesto sabana bajramovica), njega je videlo 1.5 mil ljudi, zvezda kanade i amerike...mlad talenat , ko zna sta ce posle ovog pilot singla da izadje !Originalno postavljeno od Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...Comment
-
ne znam da li pripada ovoj temi ili temi video linkovi
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.Comment
-
Laser Topalovic Brka, stara pesma, al' obara s nogu :
i jedna malo novija
"...video sam tvoje oci, jedan deo mene skoci, to mi je pokazatelj ..."
Originalno postavljeno od Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...Comment
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.Comment
-
Originalno postavljeno od Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...Comment
-
Kralj.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.Comment
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Comment
-
Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!Comment
-
Evo, Ekrem objasnio zašto je snimio kuća-poso ....
Comment
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.Comment

ovo je.....nemam reci za ovako nesto saab power tesko ovo ni lsd ne moze da ucini coveku da se ovako blesavi auuuuuuu pa ovo nema nigde u svetu
Comment