Ma jeste, ali to je "ono", samo vas posmatram...
Chat , nanovo...
Collapse
X
-
-
ja sam vozio skoro dve nedelje u istom takvom stanju kakav je sad tvoj auto dok su mi se farbali branici, i nisam imao nikakvih problema... od dva "redovna punkta" pored kojih prolazim svaki dan kad idem na posao, samo su me jedno juro zaustavili i pitali sta je sa branicima, to je sveOriginalno postavljeno od TRIO_driverDa napomenem, zadnja tablica je na gepeku, prednju cu da stavim kod soferke, napred su mi zmigavci integrisani sa farovima, ista stvar nazad, hocu li imati eventualno problema sa murijom?
Eat big.
Work big.
Grow big.Comment
-
Pa necu sigurno da koristim one tvoje socijalisticke izraze "po PS-u" i slicno.Originalno postavljeno od level3A Sri je vidim napredovao sa engleskim. Naucio je nekoliko reci "by the book"
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.Comment
-
-
Ma daj ne zahebavaj
Idi bre tamo i sedi im na glavu bre, ima jos 10 dana!!! Pa novog bi napravili za to vreme...
Comment
-
Farbali su ga pre metar dana i vise,promasena boja,ostavio im auto pre 3 nedelje jos nije gotov i opet
promasena boja ,tek u ponedeljak da uzmu drugu da probaju opet...
Znaci nije normalno.
Honda all the LAG none of the BOOST..Comment
-
@bgillegal
Samo te gledam
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GTComment
-
Tvoju ekipu?!?Originalno postavljeno od BGILLEGALextra, znaci jos jedna nagrada vise za moju ekipu
Jedva cekam da vidim tvoju ekipu "on the track"
@ Jesse
Uzmi auto za skup obavezno, pa posle skupa nek pogadjaju boju
Gre'ota da ne isteras
na stazu... Za to je i napravljen...
Comment
-
Hebem ti ja stazu kad se vozi cela sa 2 brzine..
Nije mi do toga,vec da mi bude auto na skupu.
@Ilegalni Koja ekipa?!
-
E jbg, mrsis i ti m..da, za sad imamo samo to...
, nemo da kakis mnogo vec "shut up and drive"
Comment
-
Ma pogresno si me ti razumeo,ne fali nista stazi za skup,ali je daleko od "staze"..

Comment