ugasili BK?!
Collapse
X
-
-
-
-
-
Cista glupost,15 godina nas zlostavljaju sa palmom i slicnim ******stinama pa cak ih nisu ni sundom proglasili...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPGComment
-
TO ALL
samo Vas sve molim da ne bude prostakluka i slicnog u suprotnom brisem temu...
samo sam hteo da obavestim ljude o zbivanju...hvala u napred!!!Injection is good,but I'd rather be blown!Comment
-
-
Ma iskreno ja toliko malo gledam tv,tako da nije bilo ovog saopstenja na forumu pitanje kad bi ja i provalio da je bk ukinut
FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPGComment
-
-
Top Speed...
Za prenos utakmica sam chuo da ce ih BK prenositi za satelitsku i kablovsku TV?!
Mada, iako su "redovan" program prekinuli sinoc, njihov satelitski kanal (BK SAT) se ne emituje vec desetak dana... Znam jer smo preko lokalnog providera kablovske TV pratili i BK SAT, do pre desetak dana...
Vishe mi nishta nije jasno...
Comment
-
predpostavljam da je covek mislio na to da se na kablovskoj kada ide f1 i liga sampiona na b92 gasi hrt2 kao jer b92 ima ekskluzivna prava za nas prostor???Originalno postavljeno od Black Knightzezas SIR...i HRT2 se ukida???
a bk nije ukinuta vec joj je RRA ukinula dozvolu za emitovanje na 30 dana pa su iskljuceni svi predajnici.....koliko vidim oni ce nastavljati da se emituju preko SBB-a.....Comment
Comment