Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto je sutra is'o pa se vadio
Kako da zastitim i zakljucam internet mrezu?
Collapse
X
-
Vidim ja da me secka kad idem po kući a ono dva rutera na dva metra pa svaki secka za sebe na dva metra
Nema veze sad će uložiti kviska
Comment
-
ps to da bude zakljucan kad ga nema
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment
-
cccc ne citas pazljivo a covek lepo objasnio da mi u stvari nemamo pojma. srecom pa sam dobro raspolozen...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
-
Ide me danas prevod na srpski poslovni rečnik, da probam
Comment
-
Ama, koja mreža? To je tvoja kućna mreža, u kojoj si ti, ili neko drugi - administrator. Govorimo o mreži određenog provajdera, u kojoj si ti samo korisnik, pod ugovorenim uslovima. Između ostalog, dužan si i da štitiš mrežu, za što si dobio i osnovne alate na instalacijskom disku.
Jasno mi je, koliko ti je poznata ova materija, kad se pozivaš na Chubsa, a ne na svoje znanje. Siguran sam, da ne znaš, šta znači definicija zaključana mreža.Comment
-
jel to Vas konacan odgovor?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
-
Ajde sada Franjo da ti kazem i gde radim - gle cuda u telekomu i bas na tim poslovima.
Ajd sad lepo procitaj sta je covek pitao u prvom postu pa razmisli o cemu pises.
Ne govori se o zakljucanoj mrezi, vec o Wireless-u, a kada putem Wireless-a umrezite vise racunara, pa se prikace i komsije, surnjaje i svastike, to postaje mreza.
KAKO DA ZAKLJUCAM WIRELESS je bilo pitanje clana.
BTW. sta ce ti instalacioni disc?Last edited by banekg; 28.10.2012, 20:24.Long Live CBC!!!Comment
-
Franjo, ako se zezaš staviš kojeg smajlija ako se nezezaš onda katastrofa...
Comment
-
KVISKO! Napisao sam milimetara! A na Wikipediji imaš tabelu RF uticaja na zdravlje ljudi (i ostale stoke), zavisno od talasne dužine i snage izvora.
A, lepo smo mogli na chat! Msm, dok si raspoložen!
Comment
-
kakva tema
. četiri strane oko ničega.
pa ima uputstvo od provajdera ako mu treba,a ako nemože sa uputstvom,pozove klinca iz zgrade da mu namesti.
i posle se klinac džabe kači, i prodaje password po zgradi
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.Comment
Comment