jos jedna lepotica se trenutno ulepsava...
Collapse
X
-
-
-
lepotica
motor 2.0 twin spark,felne ako neko ima kupujem,15 ili 16,sa puno krakova,znate na sta mislim...Keep your dream in the aliveComment
-
Fino, fino....oce li biti kakvog weight-reduction-a ? 155 mi je nekako "brutale", kad pomislim na nju pomislim na skidanje siceva, tapacira, klime...itd itd...patosiranje i jurnjavu
Koja je ovo boja ?
Nesto mi ne izgleda kao Alfa Rosso ili je svijetlost u pitanju ?www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.Comment
-
lepotica
boja je troslojna,prvo ceo auto ide u belo,pa onda ova boja perla crveno narandzasta pa lak,e onda sutra ide jos jedno lakiranje,ceramic lak,nova tehnologija,nesto savrseno.Keep your dream in the aliveComment
-
Comment
-
...
ovako,kupili smo 3 kg bele baze podloge,3 kg perla boje i 3 kg laka i jos 3 kg ceramic laka,ne znam tacno koliko izlazi,ali dosta,javicu ti...ali ja sam odusevljen bojom,znas kako izgleda uzivo,sad cu da idem opet da je vidim,jos se lakira...Keep your dream in the aliveComment
-
Originalno postavljeno od stefan123Fino, fino....oce li biti kakvog weight-reduction-a ? 155 mi je nekako "brutale", kad pomislim na nju pomislim na skidanje siceva, tapacira, klime...itd itd...patosiranje i jurnjavu
Boja je full!!Jedva cekam slike kada bude zavrsena i kada legnu felne..Originalno postavljeno od Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...Comment
-
ja sam hteo moju alfu da farbam u tu boju ali eto nisam,bilo mi zao da je celu demontiram...kad je zamislim u ovoj boji...jaoooo...Keep your dream in the aliveComment
-
Comment

Comment