Pare nisu problem...Para nema!!!!!
Opel Vectra B 2.0 16V
Collapse
X
-
-
uh, juce sam video lepe patosnice, kao da su niklovane i pise PILOT na njima
imaju ih i u plavoj boji, za prolupatora, i u crvenoj, za 404
Comment
-
Tako je! Mislim da bi takve patosnice bile bzvz u njegovoj vectri.Originalno postavljeno od prolupator@GSi: Pa samo komentarisemo izgled, razmenjujemo misljenja
tome sluze forumi, zar ne ?!Comment
-
@Byk:
U****vanje ce svakako da padne.
Enterijer u boji kola je zanimljiva ideja ali svakako ne bi bila skroz crvena sedista npr...
Dajte neke lepe slike ccrvenog enterijera, znaci necu kic nego...
Inace, kao sto sam rekao, ja nisam zli urednik pa ako ne pocnete sa nekim psovanjem necu nista dirati u ovoj temi.
Comment
-
Pa jesi video npr. kod djure87 kako je unutra? Kroz je lepa boja uopste ne udara, a uzivo je jos lepsa
Comment
-
Videh kod djure87 ali daj mi recimo neku sliku, mislim ako imas, Opelovog enterijera u drugoj boji osim ove standardne.
Comment
-
Comment
-
-
Relano iste su kao ove sto sam okacio samo nemaju irmy logo http://www.autostyle.co.yu/patosnice_carrera.htmComment
-
Heh, poceli smo od sitnih stvari.
Heh, one plazme tvoje su dobre , samo ja sam d..adzija pa me nervira sto nema'u punu skalu za gorivo.
Comment
-
Nece da oce prolupali za sad. Ja sam reckless driver, ne mogu trenutno da mislim o rupcagama ako spustim auto...Comment
-
-
Ma mislim na podeoke na skali. Na plazmama za vectru b videh da imaju 0,1/2 i full nema podeoka kao sto su sada na tabli.
Comment

Comment