@zverko - to sto se zatezu sedista znaci samo da mnooogo dobro ide. Moj drug je na renault 5 gt turbo vario sedista 3 puta!
Citroen Saxo VTS 1.6 16V
Collapse
X
-
ne drugar, to znaci da je kvalitet izrade na vrlo nezavidnom nivou. npr moj auto je dosta stariji od tih a da ne pricam koliko jaci i koliko bolje ide pa se to nikad ne desava.
ali da ne bude sad eto poredis babe i zabe, uzmite bilo koji nemacki auto iste klase. to se ne desava vise ni na opelu.
deutsche gemacht-gut gemacht... -
Nemoj samo neke previse bling bling bang bang felne...
nego neke, sta ja znam, moderan race look, ae tako da ih definisem, neupadljive al zajebane i lepe... Znas vec sta ocu reci...
Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.orgComment
-
Pitanje je da li bi 16ice stale, pored ovolike 'patosiranosti'...Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.orgComment
-
aaaa zverko ne mogu da verujem, da ti nije skijash rekao mozda ili si vidovit?!
Pa bas sam imao u planu da te felne koje budem uzeo ofarbam u tamno zlatnu!
Mislim da bi mu leglo fantasticno. Ima ih dosta sa srebrnim i belim felnama, a sa zlatnim jako jako malo! Inace 16ice nikako, pa znas i sam. Ajde ako neko ima ili zna nekog ko prodaje 15ice ili bi se menjao samnom neka vice!
Recimo neke kao sto su kod skijasha ili petokrake, moze i duple tanke...tako nesto.
Comment
-
probaj ti da stavis te 16" ako se gadjaju rupe u sta ne verujem.
ne znam samo da li trazis nove felne ili polovne. nove alessio imas u AP Sportu i mislim da ima i monza i spyder ali cfena malo jaka 11000 kom. prodzaraj malo oglase ako nisu obrisali ima onaj lik iz KG gomilu nekih felni.
crn auto i zlatna felna, dobitna kombinacija...deutsche gemacht-gut gemacht...Comment
-
Comment
-
Na sexu je 108, a na kliju 98 promer rupa. Ima i u Ugrinovackoj dosta dobar izbor, tu bih recimo mogao da napravim kombinaciju da im dam allesio i ove sa saxa, a oni meni 15ice koje izaberem da ofarbaju u zlatnu i da budu sa nekim odlicnim gumama! Mislim da bi bilo realno to sto trazim. A mogu i sam da ih ofarbam....ma nemam pojma...da vidim prvo sa klijom sta ce biti pa cu lako posle.
@skar - eto vidis i sam priznajes!
Mnogo je dobar, video sam dva u gradu jedan crveni i jedan plavi. Crnog nisam ali sam cuo da se vozi u bg-u. U kom si se ti provozao?
Comment
-
nisi bas dobro obavesten. prekjuce sam bio u AP Sport na Banovom Brdu i ima izlozena jedna spyder 14'' i monza 16''Originalno postavljeno od milanchenema vishe, koliko puta da ti pishem....Originalno postavljeno od zverkonove alessio imas u AP Sportu i mislim da ima i monza i
deutsche gemacht-gut gemacht...Comment
Comment