Ti bi trebao da ides u fotografe...
Bas ekstra izgleda! A sto se tvojih ljubavi tice, sto joj bre dade da sedne na haubu prve ljubavi?!
Znas li ti da ima metalnih dugmica, i rajsferslusa na tim farmekama kolko oces?! 100% je ljubomorna, pa hoce da unistava! Posle od nje trazi pare za farbanje!
Yugo CABRIO 1.3 CW
Collapse
X
-
joj tek sam danas provalio da mi je hauba sva izgrebana...ali je dobro to sto se sa pljucom i prstom sve skida...od sade samo suknjice dolaze u obzir na haubu.....
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIOComment
-
danas ga poliram
ima da mi se cakli
danas u najavi slikice sa avale sa otvorenim krovom.....jedva cekam...mmmmmm toplo vreme,gazenj po avali bez krova
mozda padne neki video snimak
-
vozili se malo pre sa otvorenim krovom ono je milina
Comment
-
Originalno postavljeno od mishkomAl voli maglenke, pa to ti je
VOLIM VOLIM,mada sam ih sam se vec zasitio..inace ne vozim sa upaljenim skoro nikada...necu da smetam drugima....a i platio sam par puta kaznu za maglenke
-
Super ti je yugic, svidja mi se... Samo uzivaj, i misli na to da ce uskoro leto i temp. +25'......benzin u krvi!!!

Comment
-
hvala....ma sve sto je novo nemas problema...i da imas tu je garancija....
mada ja je jos nisam iskoristio....jer stvarno nisam imao ni najmanju zamerkicu.....mozde jednu ili dve....ali ne oko mehanike.....
sad je gotovo...stiglo toplo vreme....dobro bice od srede malo zahladjenje...ali bi trebalo tamo od nedelje da bude exstra.....
pozzzimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIOComment
-
cabrio je i sad fenomenalan a kamoli za leto ,a cuje se ko spotrski kec
dreci sa otvorenim krovom opasno
Comment
-
...benzin u krvi!!!

Comment
-
Comment
-
Comment