Ma nema frke za meze evo mama sprema ceo dan (za vikend pravim rodjendansku zurku) pa ce da drmnem neki oval sa stola!
Moze i neka salata? Realno, mogao bi i mene Vocko da pokupis pa da podelimo tu gajbu AfGSiT i ja!
Yugo by joxy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Alo, pa ne sklapa on lokomotivu sa vagonima, to je gotovo vec sutra, ako ga danas nije zavrsio.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie SmithComment
-
Ma nabijem vas sve, klosari jedni officarski.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie SmithComment
-
@Steva
Hvala,kazu da je beli uvek bio najbrzi...
@shonsy
Pa nisu bas zavrseni ali su privedeni kraju,ostalo je jos da se montiraju branici,kadica i volan,i jos par sitnica...u svakom slucaju privedeno je kraju,a usput smo odradili jos par stvari,napakovali 257mm ventilirajuce diskove i celjusti i stavili 4-ti nosac motora,sad nema gde da mrdne...
Evo i nekih slicica...

Comment
-
Neka neko nauci coveka da smanjuje slike
Kod Vas nista bez panja ispod guz'ce kez
Svidja mi se fora gde saht upotrebljijete kao kanal, vidi se da nista ne moze da Vas iznenadi
Comment

ha
Comment