Originalno postavljeno od Goranp
Mazda 626 2.0 16v 1990god
Collapse
X
-
Legla i nova pumpa i novi amortizer.. Tako da je sve utegnuto..
Bio sam i na dizalici da proverim prednji i zadnji trap i kao sto se i ocekuje nema nigde lufta, sve je potpuno ispravno.. Cisto da pomenem, samo kad se setim rasprave sa alfistima i njihovim kukanjem sa losim putevima...
Toliko o putevima i trapu..
A inace motor ima oko 140ks.Lancia Kappa 2.0 20vComment
-
Mislim da ona tema nije trebalo da se zakljuca...
A da.. Trap..
Posto ova moja ima neko upravljanje zadnjim tockovima, otisao mi kraj spone na desnom tocku i taj deo sam remontovao kod Ljube-kugle u Batajnici i evo i dan danas vozi se i nema lufta.. Mnogo me jeftinije doslo nego da sam kupio novo na koje nemam garanciju. Ljube kugla daje godinu dana garanciju, pa mi to nekako delovalo sigurnije...Lancia Kappa 2.0 20vComment
-
Ma jok. Nego decko vozio brzo ali i extra odrzavao. Imao love i nije zalio.. Posle ove mazde uzeo noviju Mazdu 626, negde oko 2002god ali dizelku a pre god dana je uzeo Accorda 2.4, i koliko vidim i dalje je sve pun gas..
Lancia Kappa 2.0 20vComment
-
mazda
ja ganjam da mozda kupim takvu mazdu, 626 gt 2.0 dohc gt, vozio sam je i odusevio sam se kako ide, kao metak je(inace vozim 323f bg 1.6i `92 god). ova 626 sto sam vozio presla je 611 000 km!!!!!!!!!!!! bez ikakvog pipanja motora!!!!!doduse vozena je u USA u kaliforniji i jos ide k`o metak. nisam mogao da vjerujem da je toliko presla.Comment

Comment