Moja nova Alfa 147!!!
Collapse
X
-
-
hej drugare
ovo izgleda vrhunski...
Jel ima TV Tuner ili ima podršku za isti.. jel može navigacija da se poveže na to? Koliko parica?Astra GSIComment
-
...
Lepo, lepo samo nemoj da dodje prolece a ti nisi stavio 17icu... Sta bih dao za ovakvu tablu sa belom pozadinom... PozdravSEAT Klub SrbijaComment
-
Pa prolece i cekam, jer nisam hteo sada nista da diram zbog loseg vremena, pa da se to ne upropasti..jos sto planiram kop, pa onda tu idu lanci, pa haos naprave od alu felne.. A sto se table tice.......ja bi bas obrnutno..voleo da vidim onu crnu varijantu u mojoj 147, vise mi se svidja
A da..zaboravih..tu je i dokaz o temepraturi..kao sto se i na slici vidi, stoji zakucano 90
..kao i uvek..
Alfa Romeo 147 1.9JTDComment
-
A i kazaljka za gorivo se zakucala, ima li sta lepse od tog prizoraOriginalno postavljeno od Driver_GTA da..zaboravih..tu je i dokaz o temepraturi..kao sto se i na slici vidi, stoji zakucano 90
..kao i uvek..
SEAT Klub SrbijaComment
-
-
Ima, kad zakucash obrtaljkuOriginalno postavljeno od Markoni147A i kazaljka za gorivo se zakucala, ima li sta lepse od tog prizora
Prelepa Alfa, josh samo felne i bice VRH!
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!Comment
-
Pa lako je tebi, gledam i ja ali mi nesto ne ide, mnogo brzo se spusta...Originalno postavljeno od Driver_GTHvala!
A kazaljka sve kazaljke moraju da budu zakucane
Gledam da "izdrzim" da gorivo ne pada ispod 2,3 crtice od maximuma
SEAT Klub SrbijaComment
-
...
Pa svako zadovoljstvo se placa... A zvuk je stvarno posebna prica, cesto mi se desi da je u 7h ujutru kada idem na posao uterujem u visoke obrtaje, ulepsa mi dan...
SEAT Klub SrbijaComment

..a jbg..eto ti prednost JTD-a..
Comment