Pa dobro, kvarilo se, popravljalo i sada se sve manje kvari,i sve bolje radi. Sada razmisljam da ga oteram u servis za autogas da ispregledaju celu instalaciju jer sam primetio da vlazi na jednoj racvi, pa nek` izmenjaju te spojeve i filter za plin i sta vec treba.
Renault 19 1.8 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zavisi sta je radjeno.Originalno postavljeno od SciroccoBez uvrede...ali na auspuh sigurno nisi dobio nista konja...Originalno postavljeno od mata16v, i jos malo na auspuh, neki %,
Ako se izduv odradi kvalitetno, da je od prohroma, da se stavi idealan f i urade krivine kako mu najvise odgovara u odnosu na to sta je prethodno radjeno, a pogotovu kad se radi izduvna grana i port maching, e onda se dobija!
To je dokazano!
Takodje ako posedujes katalizator kojem se sace poptuno raspalo, onda umesto da vrsi funkciju samo gusi motor. Njegovim vadjenjem se opet postize boljitak ( dakle ne u odnosu na fabriku vec u odnosu na raspadnutost)
Evo, bas sam juce bio kod Zileta i gledao Dikinu 206icu koja ima potpuno odradjen izduv (ceo od prohroma i specijalno projektovan za njega), a o njegovim rezultatima se mozes lako raspitati!
Tako da je greota da kazes da ne moze nista da dobije izduvom kad moze...
Comment
-
da, al taj auto kad je stigao kao nov, imao je 15o ks, a ne 170 ks koliko bi trebalo! i cenu tog izduva bolje da ne znas!
i ti rezultati postignuti su samo na pezou 206 RC. na dikinom i jos jednom!
Originalno postavljeno od M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.Comment
-
to mozda na autoputu BRACE GRIM ili mozda kad ga zaletis od mladenovca, pa do naplatne rampe bubanj potok! 10% na chip?! ni u snu!Originalno postavljeno od mata16vja sam napisao 150ps, auto fabricki ima 136ps, +10% chip, i jos malo na auspuh, neki %, a i bio je radjen blok i glava, tako da je verovatno imao toliko, ako ne i vise, 4tom sam vozio 200km/h, ja sam ga max vozio 220km/h, nisam preko jer mi se palili jbni brisaci preko 200, a mogao je garant svih 240, ako ne i 250 to smem da garantujem
)Originalno postavljeno od M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.Comment
-
Shonsy kralju...na njegovom autu koji vredi oko 3000-3500e sigurno ne stoji remus (ili neki drugi od boljih izduva) od izduvne grane pa do kraja koji bi sigurno vredeo kao pola auta, ako ne i vise...pa da cak i ima celu takvu granu (a nema) opet je pitanje da li bi dobio nesto...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...Comment
-
@milanche - znam celu pricu za Dikinu 206icu.
Stigla sa 150, a sad ima oko 190.
@Scirocco - hehehe pa covece to ti i ja pokusavam reci. Nem ozes reci da se izduvom ne dobija nista. Vec ako zelis da mu skrenes paznju, kazes, ako je stavljen kompletan supersprint (ili neka od vodecih firmi u tom polju) onda si u pravu i dobio si. A sad koliko, to zavisi od motora do motora, ali si DOBIO sigurno!
A ako si samo poskidao nesto i sam muljao onda verovatno nisi dobio nista! E tako!
Comment
-
Nego vidim u polovnim automobilima da se prodaje ovaj auto...
Shonsy...Ma kakav supersprint...remus je remus...
...inace ako ti treba imam jednu zadnju loncinu na prodaju...hehe
-
Gde je radjen chip? Jel istina da auspuh dodaje kojeg "konja"?Originalno postavljeno od mata16vja sam napisao 150ps, auto fabricki ima 136ps, +10% chip, i jos malo na auspuh, neki %, a i bio je radjen blok i glava, tako da je verovatno imao toliko, ako ne i vise, 4tom sam vozio 200km/h, ja sam ga max vozio 220km/h, nisam preko jer mi se palili jbni brisaci preko 200, a mogao je garant svih 240, ako ne i 250 to smem da garantujem
)Comment
-
@Scirocco
Otkud ti znas da nema remus izduv, k`o da sam te pregazio pa si video? JA samo mogu da kazem da li ima ili nema: dakle NEMA! =]
I Mato, budimo realni, niko ovde nije ****o vesla. Izbacivanje srednjeg lonca i navarivanje kardana umesto katalizatora ne moze se smatrati kvalitetnim izduvom. Zato sam i menjao skorije sve cevi i ubacio srednji lonac da bude sve to normalno.
Drugo, licno mislim (iako je to moj auto i svaki ciga svog konja hvali) da stavljanjem chipa auto nista bolje ne ide jer ima suzen usis zbog plina. A ne znam gde je radjen chip, kupio sam ga takvog.
MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)Comment
-
Naravno da neznam da li imas ceo remus izduv ili nemas...
ali po nekoj logici niko ne bi bilo lud da na auto od 3200e i jos sa plinom stavi takav izduv kao sto sam naveo koji kosta blizu 2000e...
-
Nego ljudi... ajde malo te satove bandazirajte... 240-250 km\h sa autom od "150"ks.
To ne moze ni Cosworth da postigne sa svojih 205ks...
Stock Cosworth ide 240
fordclubserbia.orgComment
nisam se lepo izrazio... ali eto ti si me ispravio
Comment