Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Kada je kupljen i kada su urađeni svi servisi izasao je, koliki se secam oko 3200.
Imam excell tabelu za zadnjih 5 godina, do sada je sve ukupno nesto ispod 4900 evrica.
Odrzavanje i popravke nekih 1700e za 5 godina(cesto nabavim delove po veleprodajnim cenama ). Ovde se ubrajaju i celicne felne, zimske gume, krovni nosači, presvlačenje volana i sve ostale sitnice. Bilo je i jedno farbanje. Dovijanje na razne načine, nekada sam npr ruke platio kroz svoj rad, vise puta, to nisam uneo u tabelu pa tako da to nije 100% objektivno.
Znači nekih 340 evra godisnje je odrzavanje, koliko je mene izaslo (redovni servisi plus kvarovi).
Retko neko ima takvu evidenciju i nerve da se sam bavi sitnicama.. U sustini, za 5 god kada bi se racunao i rad pojeo je oko 65% pocetne vrednosti koja je pala za jedno 30ak%? Lep primer koliko svi mi gubimo para kroz automobile. kostao 3200, ulozeno 1700 = 4900 bez redovnih servisa, reg i goriva, a sada vredi npr 2000. to mu dodje manjak od jedno 3000e. Sta je , tu je, nacin zivota potrosackog drustva, potrebe i slicno i eto gomili delatnosti rada i zarade.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Što se tiče potrošnje ja vozim na plin. Do posla idem 80% autoput ostalo gradska. Vozim npr na autoputu na oko 110 (nekih 3100 rpm), u gradu poštujem ograničenja. Klima radi, uglavnom uvek. Sam u kolima i u tim uslovima troši 8,2 gasa.
Najmanju potrošnju sam postigao na Ibarskoj u petoj po ograničenju i tada je prosek pao ispod 6,5 a najveću kada sam išao na godišnji, nas troje i pun gepek 9,8 sa klimom.
Za sada mi nije prebacio 10l gasa.
Održavanje
Što se tiče motora, sa samim motorom problema nema. Tu su odlazile periferije kao što je pumpa goriva, regler (više puta), i bobina.
Što se tiče elastičnosti, ko zna da uzme u obzir da je to atmosferski benzinac star 20 godina, tj da nema preterana očekivanja to je ok. Kada ga zavrtiš preko 4000 rpm onda lepo povuče.
Delovi su jeftini, ima ih polovnih i novih na svakom koraku.
Comment