SAAB 9-3ss 1.8t vector JZW (švedja)
Collapse
X
-
-
Ovoliko slika nemaju tri člana zajedno ako en računamo Šoneta i AKija
Savet nemam neki pametan ali mi se svidja cenovnik...
Comment
-
Mislio sam na cenovnik prevoza ali nema veze..
Što se cene tiče, to se ne piše, ne računa i zaboravi se, inače veoma kvari raspoloženje kad vidiš koliko košta
Comment
-
Sad se razumemo, mislio si na sliku, dok povezem stvari jer sam vec zaboravio gde mi je krevet pa mi je mozak na rezervi...Kvari raspolozenje samo trenutno, cim sednes u auto i upalis masinu vraca se osmeh na lice i sve se zaboravi...Last edited by MAD SERB; 14.12.2014, 20:21.Zivot je 1, SAAB je 2.0T !Comment
-
-
Gledam ove slike ko moja deca crtani, svaki put kad otvorim temu ne ostavlja me ravnodusnim.
Sto reko dora jednom da si blize pa da te bar sutnem u cevanicu.
Ajde neki snimak u voznji da vidimo kako poteze cetvrtom.Comment
-
Kako si zadovoljan gumama? Kako se ponasaju na snegu i da li si zadovoljan kojom brzinom se trose?www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.Comment
-
Da sa 150hp 240Nm na 268hp 420Nm za sada ako bude para za menjanje delova u motoru ici cu do nekih 350-400hp i 550/600Nm.
Svi voze crvene pa sam ih ja ofarbao u zuto.
Gume su dobre za sneg, ali sam za ovu sezonu iz ni sam ne znam kog razloga sa mondea prebacio miselinke na prednje tockove(225/45 R17) dok su pozadi ostale gy(225/55 R17).Po meni je miselinka malo bolja za sneg ali se losije ponasa u ostalim vremenskim uslovima i mnogo se brze trosi od gy
Snimke nemam jer jos uvek trazim neku zvrcku sa kojom cu moci da odradim kvalitetan snimak da se cuje i prelepi zvuk auta sa novim izduvom ali se nadam da cu uskoro imati pa cu ih postaviti...Last edited by MAD SERB; 15.12.2014, 16:53.Zivot je 1, SAAB je 2.0T !Comment

Comment