za ovo ti skidam kapu, do sada najzanimljiviji prevoz! Koja je cifra u pitanju ako nije tajna?
Supercharged Chevrolet Camaro Z28
Collapse
X
-
A, jbg, znam da fabricki primerak vredi oko 2500(mada posto je ovo Srbija i to je pitanje), ali auto sa ovakvim doradama, ovako malo km i servisnom istorijom, to je nesto sasvim drugo, tj verovatno jedini primerak na teritoriji Srbije te me shodno tome interesovalo koja je cifra za takav primerak... takodje me i interesuje kakvo je stanje sto se tice odrzavanja, s obzirom da zivimo u Srbiji i da su ameri, a pogotovu ovi stariji slabo zastupljeni kod nas, kakva je cifra odrzavanja i da li moraju devoli da se narucuju iz USA ili ipak moze ovakvo vozilo da se odrzava u Srbiji... nisam kupac ovakvog modela ili uopste starijih amera, ali me cisto informativno zanima, ako bi vlasnik podelio sa nama. Ako ne, opet tu sam i pratim temu dalje . . .BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990godComment
-
Nije
Nije jedini u Srbiji. Ima ga moj drugar u VS, sad nisam sig. dal je 2, 3 god stariji. Letos smo ga sredjivali ( farba, ... ) mada ga vozi vec 3,4 god. Veoma je zadovoljan ( voli takve stvari i nezali para da ima ono sto voli )A, jbg, znam da fabricki primerak vredi oko 2500(mada posto je ovo Srbija i to je pitanje), ali auto sa ovakvim doradama, ovako malo km i servisnom istorijom, to je nesto sasvim drugo, tj verovatno jedini primerak na teritoriji Srbije te me shodno tome interesovalo koja je cifra za takav primerak... takodje me i interesuje kakvo je stanje sto se tice odrzavanja, s obzirom da zivimo u Srbiji i da su ameri, a pogotovu ovi stariji slabo zastupljeni kod nas, kakva je cifra odrzavanja i da li moraju devoli da se narucuju iz USA ili ipak moze ovakvo vozilo da se odrzava u Srbiji... nisam kupac ovakvog modela ili uopste starijih amera, ali me cisto informativno zanima, ako bi vlasnik podelio sa nama. Ako ne, opet tu sam i pratim temu dalje . . .

Ovaj crveni bez sive strafte je drugarovComment
-
Da, Zoltanov. I u perfektnom je stanju ( nemam pojma koliko je presao, ali znam da je perfektno odrzavan )
Znam i taj crni, ja ga demontirao- kad su zoltanu trebale neke sitnice pre farbanja.
A sad da vidis ovaj crveni nakon farbanja i sredjivanja
Comment
Comment