Pereca :)
Collapse
X
-
-
Odg: Pereca
Gde je Alfa...radi, a?
Nego, cudan ovaj auto...ima par nekih sistemskih mana. Zadnji amortizeri recimo na SVAKOM dobiju luft, neki minoran koji nicemu ne smeta, ali je tu, pa malo lupka. I ne mozes mu nista, montirao NOVE coilovere, i zadnji lupaju... Opet, kocnice i bilo sta na njima je prilicno skupo, diskovi se brzo trose a prilicno skupi za zamenu i menjaju se celi, a ako se ne pazi JAKO lako se pokrive.
Naletela mi neka varijanta da po strasno dobroj ceni dobijem ceo kocioni kit, AP Racing 330mm dvodelni diskovi (kad se potrose, menjaju se samo rotori, a aluminijumski nosac diska ostaje), sa kocionim crevima, ferodo DS2500 plocicama i AP 6-klipnim klestima. Otprilike ovako nekako:

Treba da bude na autu za jedno nedelju dana, videcemo da li su sta bolje od standardnih.Comment
-
Re: Pereca
na tvom mestu, ne bih vozio auto sa takvim manama.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment
-
Comment
-
Informativno - koliko ti ti trosi u proseku? Video sam te vise puta kako trazis parking tako da sam siguran da ni ostatak voznje nije lagan
I drugo - da li se znatno povecala potrosnja posle pojacavanja motora?Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
Comment
-
Samo sam čekao dokle će da ti traje
Comment
-
Izvinjavam se unapred, možda je glupo pitanje. Šta je top mount? Ako sam dobro razumeo u pitanju je onaj interkuler što ide "na motor". Jel to jedini koji je bio na autu ili je bio i taj, i onaj u braniku? Ili je taj skinut a stavljen drugi koji ide u branik? Auto je bombona! A i majstor koji ga održava je No. 1!
Pozdrav!
Comment

Comment