Da se predstavim Opel Calibra c20xe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Da se predstavim Opel Calibra c20xe
gdje li ih samo pronalazis u ovakvom stanju?
sta ces s ovim motorom 8v jel leti napolje ili ostaje?
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!Comment
-
autic je extra!!!!!!!!stvarno mi se svida.
a zanima me kakve karakteristike ima ova 8v i kolika joj je potrosnja te ako nije tajna cijena jer autic je prava bombona.
rijetkost je naci auto u takvom stanju.ovdje u mom kraju mozda da ima jedna ili dvije ali to lici na sve samo ne na auto....Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!Comment
-
@ciklon
menjao danas filter, sigurno zaboravio da zakopcam
@dario
pa sta da ti kazem, auto trosi u proseku oko 11l plina normalnom voznjom, benzin oko 9l
motor joj je dosta ostiji od 16v u niskim obrtajima, to mi se svidja, za gradsku voznju je kao stvorena, ali ide do 210 i kraj na plin, na benzin je nisam testirao koliko moze da se pruzi
Comment
-
nije mi jasno a sta ce ti dva ista automobila?Comment
-
a jbt ovo auto je kao stvoreno za mene.Originalno postavljeno od vlada08
@dario
pa sta da ti kazem, auto trosi u proseku oko 11l plina normalnom voznjom, benzin oko 9l
motor joj je dosta ostiji od 16v u niskim obrtajima, to mi se svidja, za gradsku voznju je kao stvorena, ali ide do 210 i kraj na plin, na benzin je nisam testirao koliko moze da se pruzi
od prilike koliko im se krecu cjene?Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!Comment
-
ajkula upravo prodaje jedan ako se ne varam
Comment
-
Comment
-
doci cu na skup, kad malo otopli, trenutno su radovi u toku, kad je mlao "napravim" doci cu, sa crvenom naravno, jer mi 16v onako bliza srcu, ovu crnu sam uzeo jer mi je ispala mnogo povoljno
Comment

Comment