Danijelov KADETT BEAUTY 1.4 i
Collapse
X
-
Jeste brate ,bilo je i gorih ,ali biće to sve ok.
POšto je bio udaren ,voda je negde podlivala i išla na pod i to je i dovelo do ovakvog stanja.
Radiće se pragovi ,rubovi ,menja se prednji vezni lim i ovo što se videlo , najverovatnije bad look.OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90EComment
-
Zemo ,radi mi Danijel sa margitskog naselja ,ulica Đure Đakovića.
Za sve to (pragove ,rubove i vezni lim sam kupio ja) ,sa njegovom zaštitom i pripremom za farbanje izneće me 300 evra.
A farbaću ga malo kasnije kad se finansijski malo oporavim.OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90EComment
-
A radiće se ful zaztita ,posle varenja osnovna boja pa zaštita i spolja i iznuta .
Pa posle kiselina ,i na kraju gitovanje.OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90EComment
-
Pa neki fazon kao anti rost koliko sam ja razumeo ,da skine površnu rđu!OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90EComment
-
Samo napred !
A koja je ~ cifra bila za rubove i pragove? I kako si odabrao "dobre" ?Originalno postavljeno od Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...Comment
-
Pazi ,pragovi ,rubovi ,vezni lim i beli žmigavci su me koštali ukupno 5600 i 600 dinara troškovi dostave.
A to sam uzeo u YU LUKAS .
Beli žmigavci su 304 dinara komad ,bagatela .
Što se tiče kvaliteta sve je to isto ,bar tako kažu majstori .OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90EComment
-
Tacno, super si prosao .
Mada i farbari znaju da budu bezobrazni sa cenama...Originalno postavljeno od Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...Comment
-
Pa ovaj dečko će mi raditi i farbanje .
pa koliko sam ukapirao sa njegovom farbom (naravno metalik) .će me izaći farbanje oko 300evra.
Videćemo ,kad završi limariju rećiće mi tačno koliko će koštati farbanje .OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90EComment
-
Pazi,ako su majstori profi onda nemas problema ALI ako rade samo takve krpacine kao sto mogu zakljuciti po tome da ce antirostom skidati koroziju onda otvori 6 ociju i non-stop ga obilazi.
Druga stvar,te delove sto ces menjati sajtne,rubovi,vezni lim obavezno ofarbati osnovnom bojom da se ne bi git natapao vodom i pritom jeo lim ispod njega,znaci to ti je pod obavezno.
Ako imas kintu kupi 3(tri)M zastitu,jeste skupa ali je pojam za ove dundjerske zastite tipa body i slicno!!!
U principu nista nije skupo ako zahtevas kvalitet!
Srecno s'radovima
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!Comment

Comment