Odvezao sam auto kod Deše da ga pregleda i uradi mali servis, a sumnjao sam i na ležaj točka. Ispostavilo se da je neki semering popustio te da je ulje prskalo po pk kaišu koji je zbog toga završio u fronclama, a jedna od tih froncli je zakačila bužir kabla od lambda sonde i pokidala kabl. Kad je već tako rekoh mu da odradi i veliki servis, pa je urađeno sledeće:
Komplet zupčastog kaiša
Komplet duplo nazubljenog kaiša
Pumpa za vodu
Dihtung poklopca ventila
Semerinzi izduvne i usisne bregaste
Prednji semering radilice
Ulje Selenia Racing
Filteri
Lambda sonda
Pk kaiš
Natezač pk kaiša
klizač pk kaiša.

Sad je sve čisto i uredno, ništa više ne curi. Ulje u menjaču i antifriz su dobri tako da ih nismo menjali. Trebalo bi još promeniti svećice i kablove, ali to ću sam.
Sledeće je montaža novih H7 AC Xenon sijalica i balasti (sutra ako stignem). Od mehaničara auto je otišao pravo kod vulkanizera gde su montirane sve 4 nove Fulda multicontrol gume:

Čekam da stigne bt mp3 plejer, a u ponedeljak idem po nove svećice i kablove.
Što se tiče daljih planova čim prođe registracija idem da čupam plin, a onda ćemo videti malo da se estetski sredi auto. Biće tu još mnogo posla
Komplet zupčastog kaiša
Komplet duplo nazubljenog kaiša
Pumpa za vodu
Dihtung poklopca ventila
Semerinzi izduvne i usisne bregaste
Prednji semering radilice
Ulje Selenia Racing
Filteri
Lambda sonda
Pk kaiš
Natezač pk kaiša
klizač pk kaiša.
Sad je sve čisto i uredno, ništa više ne curi. Ulje u menjaču i antifriz su dobri tako da ih nismo menjali. Trebalo bi još promeniti svećice i kablove, ali to ću sam.
Sledeće je montaža novih H7 AC Xenon sijalica i balasti (sutra ako stignem). Od mehaničara auto je otišao pravo kod vulkanizera gde su montirane sve 4 nove Fulda multicontrol gume:
Čekam da stigne bt mp3 plejer, a u ponedeljak idem po nove svećice i kablove.
Što se tiče daljih planova čim prođe registracija idem da čupam plin, a onda ćemo videti malo da se estetski sredi auto. Biće tu još mnogo posla

Comment