O automobilima koje vec imamo/imali smo i slicno...

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • Deki_S
    CBC Član
    • 31.05.2008
    • 16
    • Begaljica

O automobilima koje vec imamo/imali smo i slicno...

Posto ja spadam u onu grupu ljudi koji samo citaju sta se pise na forumu a na svakih nekoliko meseci nesto i sami napisu,ucinilo mi se da je vreme da se mozda i javim

Elem,imam jednu ideju i interesuje me sta vi mislite o tome...
    Posto je jedna od najposecenijih tema ona gde ljudi pitaju koji auto da kupe shvatio sam da sve nas ovde interesuje dosta toga o raznoraznim kolicima mozda ne bi bilo lose da pored te teme dodamo i neku gde bi ljudi koji trenutno voze jedan auto govorili samo i iskljucivo o njihovim iskustvima sa tim automobilom. Konkretno,da to izgleda kao: osoba X otvara temu o...recimo Mazdi 6 2001-2007 i tu pise "imam tu i tu Mazdu sa tim i tim motorom,dobre strane su te,te i te a pazite se toga,toga i toga. Ovo je uradjeno odlicno a ono je moglo i bolje. To je bilo u kvaru ali sam popravio tako i tako,bio u tom i tom servisu..." Nakon toga se javlja osoba Y i kaze: "ja imam takav model sa drugim motorom i tu treba obratiti paznju na sledece stvari..." Pa posle osoba C "Ja imam ristajling verziju tu je dosta toga otklonjeno..."

U svakom slucaju nadam se da ste shvatili sta sam mozgao... E sad,trik i izazov je da se to ne pretvori u raspravu tipa ciji je veci i slicno jer tu bi trebalo da budu samo iskustva onih koji imaju konkretnog cetvorotockasa a ne da se javi neko kome kum Pera ima isti takav i on je cuo nesto. takve rasprave nam ne trebaju. Tu Dora i Chubs odmah stave jedan ban
    Ako ovo bude uspelo mislim da cemo moci da svima koji imaju neki karakteristican problem za cetvorotockasa koji im cuci u garazi ili na parkingu ispred zgrade da pomognemo tako sto ce videti kako su drugi to sredili a oni koji zele da kupe taj auto moci ce da se oslone na iskustvo onih koji taj auto vec imaju.

Sta vi mislite?
  • Chubbs
    Super Moderator
    • 29.01.2006
    • 5907
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

mislis ovako nesto?

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Deki_S
      CBC Član
      • 31.05.2008
      • 16
      • Begaljica

Da,to sam mislio ali da se malo preuredi tako da svaki tip bude zasebna tema i da imamo iskustva vise korisnika jer je istina o pravom karakteru nekog auta uvek najlakse vidljiva u mnostvu komentara...
      Znam za onu temu koju si mi pokazao samo sam pomislio da bi ovako bila preglednija i lakse bi se nasle zeljene informacije. U svakom slucaju,samo sam pitao...

Comment

• Chubbs
        Super Moderator
        • 29.01.2006
        • 5907
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

U principu, nema niko nista protiv pisanja na forumu probaj, otvori temu, mozda ce i drugi slediti tvoj primer. Ako zazivi, najlakse je premestiti teme u poseban podforum ili drugacije organizovati.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Deki_S
          CBC Član
          • 31.05.2008
          • 16
          • Begaljica

Nije meni problem da napisem,bas naprotiv,samo me interesuje koje je misljenje ostalih,da li poceti uopste,gde staviti temu i da li da izgleda bas kako je meni palo na pamet ili nesto da se menja? Lako je pisati ali cilj je da to nekome koristi i da neko to i cita. Slazes se?

Comment

Working...