A koja je ovo zahebancija nudi mi da instaliram tapatalk na androidu i onda napise da ne moze u nasoj zemlji...
Tapatalk
Collapse
X
-
-
Nemam pojma, od pre neki dan je prestao da radi, gledam zašto i ne kapiram, sve je isto kao i pre samo njega nema... -
ne pricate o istom.
iz nekog razloga ne moze da se skine tapatalk ako si iz srbije. ali ima drugih nacina.
a druga stvar, cak i da skines na drugi nacin, ne vredi za ovaj forum jer je dora ubio opciju za tapatalk pre dan-dva.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment
-
Nešto su sprcali, ne radi mi sad ni Alfa forum a radio je do juč, tamo nisam ništa diro, majke mi
Comment
-
-
Meni ne radi nikako tako da ne mogu proveriti, radim na tome
Comment
-
Aj objasnite kako da instaliram nesto sam tanak iz android hakovanja...UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!Comment
-
Ne moze taj na sve uredjaje.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Comment
-
Od ovih stručnjaka da te muka pripadne
Da biti pomogli oko tapatalkana treba da kažeš koji model telefona i koja rezolucija
Comment
-
Comment