Auuuu, strasno, ko o cemu, CBC-ovci o rostilju.... Sve sami tuning i styling majstori za meso!
I CBC skup 2008-------Pripreme za roštilj....
Collapse
X
-
Originalno postavljeno od adanezezam se. imam kompletan inventar (nov) za kafanu - restoran do 100 gostiju
samo mi fali restoran i gosti 
Taman Japanx generalna proba...
p.s. Imam ja jednog klinca u ulici, on garant nema pojma sta je 200kg, da zovem njega da utovari??...technology is the only Replacement for Displacement.Comment
-
Samo se vi zezajte ali roštilj će biti problem, nije ništa rešeno a ima ljudi
Comment
-
ja donosim novine, drvca za potpalu i briket
donecu i veliki suncobran zarad protiv sunca ili kiše
da li mogu ove godine da budem pasivan posmatrac
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno TComment
-
Kupiš li nas novosadiste, ili da dam tvoj broj telefona vlasniku kafane da te pita za suncobrane
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!Comment
-
skupljam skupljam ali max jos trojeOriginalno postavljeno od uglavnom_bezopasniKupiš li nas novosadiste, ili da dam tvoj broj telefona vlasniku kafane da te pita za suncobrane
a za suncobran ćuti jerbo nećemo imati čime da se zaštitimo
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno TComment
-
E ja u Subotu imam "fancy" rodjendan, bez mezence(JEBO RODJENDAN bez prasetine). I sa rodjendana direktno idem na livadu na skup, ako fali mesa, nekog od rostilj majstori cu izedem!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)Comment
-
Kako rekoh ... ako dodjem (a nadam se da 'ocu) donosim kilo (i vise) VRH cevapa, gotovih ... Nek' mi lepo ruckimo pa da mezetimo kasnije jos malo
Comment
-
Nema potrebe da ledite sokove i vode kad nije toplo toliko, ostacemo bez pice, bice samo leda kolko oces!
Neka ponese svako za sebe sta mu treba kao sto je i bio dogovor, sta komplikujete s tim ja cu ovo on ce ono.... Svako da ponese po tanjir, pribor, hleb, meso, pice, kesu, salvete, neki zacin ako voli i to je to... Jedino za taj veliki rostilj treba da se dogovorimo...a za njega trebaju i drva, novine, hepo kocke, sibice i neka slaninica da se podmaze!
Comment
-
Ne kazu dzabe Dora i ostali sta i kako, ovo je iz iskustva sa prethodnih okupljanja, svi donesu meso, a niko cumur, donesu se pivo ili sokovi ali ne hladni itd.. da ne nabrajam, znaci uvek u svakoj organizaciji neko ili neki moraju da povuku, ako bude svako donese sta hoce i tako to nista od toga ne bude.Comment

Comment