Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Ček malo da preciziram . Obzirom na veličinu skupa i broj ljudi, ne treba nam roštilj, nego roštilji - više komada (makar dva) ... Tako da, ajmo! Ja bi poneo, al moj radi na struju
Iam ja stiljro i to 2 komada koko mi se cini aj sutra cu da ceknem kod matoraca pa cu pisem. za jedan zanam sigurno da je na terasi ali je malo golem tj ima visoko postolje i pravljen je od bubnja za ves masinu a drugi je ono... picknick varijanta. ovaj manji moze da srtane u gepek kod mene a za ovaj veci bi trebo neki karavan.
Weather2Umbrella LTD provides the most accurate and relevant weather information for more then 2M cities worldwide. Πρόγνωση Καιρού. Vreme danas. Vreme sutra. Dugoročna vremenska prognoza za 7 dana, 10 dana, 15 dana i 30 dana. Prognoza iz sata u sat.
Pa republickom hidrometeoroloskom zavodu bice taman, a i po kosobranu isto.
Comment