Najava

Collapse
No announcement yet.

Proslava 10 godina postojanja Opel kluba Srbija :)

Collapse
X
 
 • Vreme
 • Show
Clear All
new posts

 • Proslava 10 godina postojanja Opel kluba Srbija :)

  Poštovani članovi CBC, članovi foruma, posetioci,


  Pre 10 godina, tačnije 21.09.2005. godine, registrovano je Udruženje građana Opel klub Srbija, sa idejom da se okupe zaljubljenici u Opel vozila u Srbiji. Bilo je teško. Krenulo se od nule, pravile su se greške, ali nizali i brojni uspesi u našem radu. Brojne aktivnosti širom Srbije su ojačavale naš klub. Odolevali smo problemima i uživali u pobedama. Naša najveća pobeda je 10 godina postojanja i uspešnog funkcionisanja na teritoriji citave Srbije, sa ambicijom, da svaka naredna bude još uspešnija i bolja.

  Opel klub Srbije čine njegovi članovi, koji su aktivno uključeni u aktivnostima i promociju samog kluba, ali i članovi Opel club Serbia foruma, kojih je skoro 5 000. Opel klub Srbije čine i brojni sponzori, bez čije podrške nebismo uspeli da ostvarimo sve zacrtane ciljeve.

  Sa posebnim zadovoljstvom, Opel klub Srbija Vas poziva na Veliku proslavu povodom 10 godina postojanja kluba, koja će se održati

  27.09.2015. godine na Karting stazi Ada Huja, sa početkom u 12h.

  Uz naše sponzore i članove kluba i foruma, očekujemo i sve zaljubljenike u automobile, sve ljude dobre volje... Dođite da se upoznamo, družimo i zajedno proslavimo naš jubilej. Vidimo se na Adi Huji

  Vaš Opel klub Srbija [opcsslova:


  Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

 • #2
  Skup je bio odlicno posecen s obziron na kisu koja je onako bas iz inata padala kada je bilo najvise ljudi i kada su pocinjale trke na stazi.Blizu 100 vozila garantovala su lepo druzenje i zabavu.Mozemo samo da zalimo za lepsim vremenom gde bi verovatno skup bio i bolje posecen.Odlicna organizacija koja je krenula ranom zorom a zavrsena kasno popodne.Posebno se ovim putem zahvaljujem drugarima koji su cak iz Bugarske dosli da uprilice nas skup sa pet Opelovih vozila.Sve u svemu oni koji nisu bili imaju za cim da zale.
  Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

  Comment


  • #3
   Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

   Comment


   • #4
    Sve j više skupova a sve manje vremena za posete
    Lepo je videti druženje.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

    https.autogas.rs

    Comment

    Working...
    X
    😀
    🥰
    🤢
    😎
    😡
    👍
    👎