Program za apolo clever lpg dijagnostiku

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 542
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

Program za apolo clever lpg dijagnostiku

Pozdrav drugari. Da li moze neka informacija kako se zove i da li moze gde da se skine program za podešavanje apolo clever računara na lpg uredjaju. Imam interfejs koji podešavam zavoli i stag, priključak na kompu je isti kao za stag sa 4 puna, ovalni, samo ne mogu da nadjem nigde naziv softvera, posto zvanični sajt apolotech.us koji piše na nalepnici ne postoji.
    Hvala
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17809
    • Novi Sad
    • Fiat Stilo

Download APOLO CLEVER setting for free. APOLO CLEVER Setting is an application that performs auto adaptation on the LPG system of your vehicle...

Probaj ovde, ima na dosta mesta ako upišeš apolo clever
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 542

Probao sam nekoliko programa da skinem od ovih koje izbacuje odmah na početku pretrage iz googla, ali sve su laznjaci, ili traže one registracije na njihove sajtove, ali nisam našao nigdje da skinem, samo gomile reklama i ludila. I svuda nepostojeci linkovi, samo negdje se lakse, a negdje teze dodje to toga :link missing, daj nam svoj mail da te obavijestimo kad bude dostupan .

Čak u bazi lpg softvera gdje imaju svi živi proizvođači da se skinu, i odakle sam skidao i landi, brc i ostale, apolo uopšte ne postoji kao proizvodjac softvera. I ni jednog podatka, na youtube i sl kako se program koristi, podešavanja i sl, kao da ne postoji uopšte. I zvanični sajt apolotech.us ne postoji.
      Last edited by dandy; 31.03.2024, 21:14.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17809
        • Novi Sad
        • Fiat Stilo

Koliko znam Apolo je bio valjda Karića kao austrijska firma da bi se nešto oko uvoza dobilo povoljnije a bio je kopija sad da me ubiješ ne mogu da se setim, pitaću kolege...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dandy
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 542

Tako je jedino moguće, jer čudno mi da google ne može da nadje nikakav podatak o tim uređajima. Samo kod nas se pojavljuju i to bez ikakve podrške. Vjerovatno je neki komp prekršten u apolo, jos samo da nadjem čime moze da mu se pristupi.
          Probacu preko karica, ako budu htjeli da daju informaciju, preko njih je i nabavljen prije nekih 8 godina. U sustini uredjaj radi kako treba, ali treba mijenjati uloške dizni pa opet mora da se adaptira i kalibrise, a greota mijenjati ispravan računar, ako već može da se izbunari neki softver za njega

Comment

Working...