Poštovani članovi,
Došlo je do problema sa fekalnim hakerom koji je poremetio sistem, iz tog razloga su svima šife zastarile (nevažeće) i treba da je obnovite preko linka koji će Vam se pojaviti u toj poruci kad pokušate da se logujete. Ukoliko imate problema sa lošim ili promenjenim mejl nalogom, imate kontak u meniju i opišite problem, stari mail koji je bio i sl..
Moraš sam odlučiti koliko želiš da uložiš ali je jedno sigurno, loš gas (dizne) izazivaju kvar motora a onda posle popravke opet moraš da uložiš u gas. Bolje je na vreme uraditi.
Ljudi ulože 300-400 evra u veliki servis i to je ok, mora se... Uložiti u gas koji jedini od sveg ulaganja u auto vraća novac nazad je jeres
Nemam dovoljno podatak da znam da li može bezbolno da se vadi napolje ali uvek može, staviti sve novo napred i biti miran narednih 10 godina je jedino ispravno rešenje.
Sve jasno, nego se dvoumim da li prvo staviti nove svecice, sto ne kosta mnogo, a bobina je stavljena pre 20 000 km, i da li ce to mozda resiti problem, s obzirom da vidim u prethodnim odgovorima da je to pomoglo a slican problem je kod mene.
I nakon zamene svecica nije se resio problem. Desavalo se da vozim 200 km i bude sve uredu i onda pocne da zeza.
Zanima me vase misljenje oko zamene uredjaja/sistema u autu? Majstor kod mene u gradu je preporucio da odradim zamenu na AC Stag i to bi kostalo 250 eura.
Sta mislite o tome u smislu da li ce nakon zamene auto raditi normalno kao pre sa tim da kazem fabrickim plinom?(corsa d 2012 god)
Ne znam šta bi sve menjao u toj cifri ali nije skup jer bi po moranju trebao zameniti dizne i elektroniku. Pretpostavljam Go Fast, to je veoma ok cena.
Comment