Hvala jos jednom na brzom odgovoru stepa 53.Ti si sasvim OK objasnio sta si ti uradio a na meni je i na svakom da proceni stepen svoje "hrabrosti" a i srece pa da pokusa to isto.Takodje i kolega keketarac koji je savetovao da bez softvera to ne diram misli najbolje.Malopre sam ocistio, tj. naprskao WD-om kontakte map senzora pa cu videti hoce li to nesto promeniti.Filtere sam menjao pre jedno 5000km (a to inace vec 2-3 puta sam odradio sam, mada mi nije bilo svejedno prvi put
) pa ne verujem da to moze biti razlog ovih problema.Inace u prvom postu sam "malko" omasio jer nisam imao servisnu knjigu pri ruci.Servis isparivaca sam radio tacno pre 37.000km a zamenu map senzora pre 27.000km...Najvise me zbunjuje cinjenica da temperatura motora i jacina gasa utice na ovaj problem??
) pa ne verujem da to moze biti razlog ovih problema.Inace u prvom postu sam "malko" omasio jer nisam imao servisnu knjigu pri ruci.Servis isparivaca sam radio tacno pre 37.000km a zamenu map senzora pre 27.000km...Najvise me zbunjuje cinjenica da temperatura motora i jacina gasa utice na ovaj problem??
SALA
Comment