Alfa 145 1,6 twinspark 16V stag 4 plus mali ler gas

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • djurdjija
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 368
    • Prokuplje

Alfa 145 1,6 twinspark 16V stag 4 plus mali ler gas

.Uradio sam autokalibraciju,prošao je , ali pokazuje na plinu da ima 200 rpm ler gas.Na instrument tabli pokazuje 800. Provozan je oko 10 km i pokupio je benzinsku mapu.Kada hocu da ga prebacim na plin da pokupi plinsku mapu nece ,sve dok mu ne dam jaci gas.Onda prebaci.On ima 4 bobine a kada u podesavanju stavim opciju kao da ima 2 kalema poveca se ler i on prebaci na olin.U cemu je problem?Vozio sam na podessavanju na opciji 4 bobine,ali ne ide dobro pod opterecenjem.Množilac ide od 1,2 - 1,4.Pritisak je oko 1,2 a vrednost lamda sonde ide skoro do 4 ?Tako ocitava na softveru.Slikao bi mapu ali lije kisa a auto je napolju.Šta je probkem?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17812
    • Novi Sad
    • Fiat Stilo

Menjaj broj bobina dok ne bude 800... Spalićeš lambda sondu ako je UEGO a ti stavio voltažu... To ionako ne utiče na rad sem da ti vidiš šta se dešava, otkači za svaki slučaj, ili isključi u softveru...
    I naravno onda opet kalibracija...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• djurdjija
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 368
      • Prokuplje

Naravno iskljucio sam u softveru lambda sondu cim sam video nenormalnu vrednost.Hvala

Comment

• djurdjija
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 368
        • Prokuplje

Urađeno po Dorinim savetima i sve funkcionise odlicno,Hvala Dori na pomoci.

Comment

Working...