Pozdrav, posedujemo Fiat Punta classic sa ugradjenim TNG-om. Auto ja koristim od maja ove godine i nisam vozio na plinu sve do danas gde sam naisao na ( ne mogu reci problem ) prepreku. Auto sam normalno upalio i zatim prebacio na plin preko dugmeta i cuo se tik pozadi i osetio sam da se prebacio na plin a potom sam vratio na benzin jer je plin pri kraju. Posto sam parkirao kola i kroz nekih sat ipo , dva ih ponovo upalio on je startovao kola na plin sto me zacudilo, krenuo je da pisti ( pri kraju boca predpostavljam ) i odmah sam prebacio na benzin i sve je posle ok. Moje pitanje je zasto startuje na plin sad? Posto sam stigao kuci i ugasio kola i ponovo upalio takodje je startovao na plin... Zasto se to desava? Valjda sam dobro objasnio svoju prepreku. Hvala unapred.
Pitanje u vezi plina
Collapse
X
-
Postoji opcija da pali na plin direktno, nekako si je upalio ili si jako pritisnuo prekidač pa se zalepio.
Nisi napisao koji je uredjaj. -
Tesko da moze biti zaglavljen posto sam svaki put iskljucio plin posto se sam upali. Ne znam koji je uredjaj, gde mogu to pogledati?Comment
-
Comment
-
Pa nisam bas upoznat sa radom plina ali nikad ranije kad sam palio kola nije pistao aparat za plin a sad je krenuo pa po tome mislim da pali na plin.Comment
-
Ne mora da znači da si palio na plin, tako se "dere" i ako nešto nije ok ili ako je neko upalio servisni interval. Džaba se kreči, mora se prikopčati na dijagnostiku.Comment
-
Comment
Comment