Naime, kad radi duvanje u kabini nista ali posto me zeza malo ventilator posto ponekad se ukljuci a ponekad ni nakon 3 vrtenja tamo-vamo nece se ukljuci pocinje da mi se zamagljuje soferka ali samo ispred vozaca a nakon duzeg vremena ponekad hoce i malo para da krene..Ovo se desava samo na plinu, jel to neko crevo u pitanju ili je hladnjak..?ja nesto razmisljam da je u pitanju samo neko crevo ili neki spoj negde al aj reko da se posavetujem sa vama..Pretpostavljam da moram da skidam tablu ako je crevo u pitanju..?
Magli stakla i malo pusta paru..
Collapse
X
-
Odg: Magli stakla i malo pusta paru..
Pocepan ti je radijator za grejanje kabine, to se desava i na plinu i na benzinu jer je pocepan i na benzinu samo sto treba da vozis na benzin da bi otkrio tu neverovatnu cinjenicu. Zameni radijator i plin ce se popraviti sam od sebe.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke! -
To sto tesko brises je masni antifriz koji je kondenzovao na staklu. Rasturaj skidaj menjaj, najebo si
UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!Comment
-
Nisi bas mnogo nahebo, ako se potrudis da nadjes na NET-u semu skidanja hladnjaka. Ja sam pronasao za moj stari BMW, i nije bilo skidanja table, vec je zamena radijatora bila, cak, vrlo jednostavna. Znam da nisu isti automobili, ali probaj. Poredjenja radi, na Renou 19 sam menjao radijator ceo dan, a na BMW-u e12, posao je bio gotov za nekoliko sat, bez skidanja table, pod haubom se otkace creva, unutra se skida tapacir ispod volana, kako bi se otkacile poluge, a radijator se vadi tako sto se skida ventilator grejanja i radijator ide napolje. Neverovatno jednostavno, ipak su Nemci...Nemci.

Long Live CBC!!!Comment
Comment