Dakle treba mi neki majstor koji ima alat za shtelovanje k-glave.Zvao sam Draska u zemun polju kazhe poshto vozim na plin ne mozhe mi pomoci kao nema alat.Iako moj problem nema veze sa plin samo je odvrnuta k-glava pa troshi kao bolesna.Ja ne znam ni za jednog majstora koji ima takav alat kod sebe.Kod kod kojih sam radio svi rade na uvce a to mi ne treba...
Majstor za k-glavu
Collapse
X
-
Ako se ne varam u K-glavu se ubode onaj dugacki imbus i onda se steluje...
S tim sto koliko ja znam ona se nikada ne steluje jer kad se jednom namesti nemoze vise da pravi problema...
Kod nje obavezno treba prekontrolisati creva za vazduh jer najcesce ona prave probleme.Comment
-
Koliko ja znam, kad se jednom raštelba ili štelba, posle možeš da joj duvaš uuuuu oči, nema spasa
Comment
-
Taj Goran iz Zeleznika je moj poznanik i jedan od retkih majstora za sva kola. Ima veliki servis brdo majstora ali i on uvek radi. E sada, pronasao je nacin da sredjuje glavu bez nekih origigi membrana, vec ih on sam pravi i to je tajna. Kada ih zameni, nesteluje kako treba i to je to do novog crkavanja!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017Comment
-
majstor dragan tj zeka iz resnika je cuveni elektricar i dijagnosticar. ne samo sto poseduje sve moguce i nemoguce uredjaje nego i zna da radi na njima tako da toplo preporucujem.Originalno postavljeno od alexa05Jesu li njih dvojica 100% proverena varijanta?deutsche gemacht-gut gemacht...Comment
-
ja se u potpunosti slazem sa dorom, a ko ti kaze drugacije znaj da te laze. reparacija ka glave kosta od 600 do 1200€ i moze da se uradi ali ne u srbiji. alat koji je potrban za reparaciju je bukvalno kao sajdziski + gumice ka glave.u srbiji to neradi niko(zato sam ja prodao moj auto)Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Comment
-
@zverko
radili su to nekada a sada uzimaju tvoju i salju je na remont. sve ukupno traje 3 radne nedelje.na remont se dobija 12 meseci garancije samo pod uslovom ako neskines boju sa srafova.jer kada ga oni usteluju - ustelovana je .Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Comment
-
Skini to sranje od k glave i montiraj karburator i milina.. Moj prijatelj ima audi 80 sa k glavom i sve je to poskidano i stavljen je karburator od lade i auto ide normalno i sasvim normalno trosi.. Doduse bilo je nekih prepravki ali sve je odradjeno vrlo jeftino..Lancia Kappa 2.0 20vComment

Comment