Potreban mi je neki polovan naravno ispravan gas analizator sto jeftiniji a da sljaka. :x .Treba mi za stelovanje plinskih uredjaja.
Gde naci gas analizator?
Collapse
X
-
-
Ako je obican snifer (detektor curenja gasa) u pitanju, njega drzi vecina uvoznika i distributera gasne opreme, kosta reda velicine 150 EUR.
Ako je u pitanju gas analyzer (analizaor izduvnih gasova), probaj kod prodavaca opreme za servise i tehnicke preglede, tipa Hoffmann Marinkovic itd...Comment
-
bas sam juce pricao sa matorim na ovu temu, iz price o pecima za porcelan/keramiku. dakle takvi se uredjaji koriste za analiziranje atmosfere i stelovanje iste u pecima za visoku temperaturu.
takve uredjaje poseduju ljudi koji to rade a isto tako ih i prodaju popravljaju i nabavljaju...
pitam matorog ko radi pa se javim...
mislim da zna ljude iz cacka koji u slobodno vreme koriste ove ultra precizne sprave da nasteluju sopstvene autogas uredjaje...
poz
RAleComment
-
Treba mi za stelovanje auto-gas uredjaja i posto sam pocetnik u poslu nekih 4meseca,da bude sto jeftinije ako je moguce do nekih 600e.Gleedao sam neke Sun uredjaje po ceni od nekih 3200e.Za sada ne mogu da odvojim tu kintu za uredjaj.Comment
-
Firma TESTO radi male portabl analizatore, ali treba imati na umu da oni ustvari mere CO2, a O2 racunaju iz predhodno definisanog zbira O2+CO2 za odredjeni tip goriva. za gas je taj zbir oko 14-15 %.
takodje postoje i CO testeri ste firme, neznam ko je uvoznik, ali mislim da ces relativno lako naci na net-u. To su najjeftiniji analizatori koji postoje i trebalo bi da ti zavrse posaohttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF OffComment
-
CO tester je dobar pocetak, no mozda bi bilo bolje da odlozis kupovinu i ustedis za tester koji mjeri bar CO i HC, te je precizniji od jeftinih modela.
HC je izvrstan indikator trokiranja.
Za sve one koji razmisljaju o testeru ispusnih plinova, treba da znaju da je isti vrlo dobar instrument za dijagnostiku rada motora. Razvijen je i software koji daje pismenu dijagnozu. Na primjer, moze ustanoviti dali trokiranje nastaje zbog smjese goriva ili problema sa strujom.Comment

Comment