Becker Mexico

Collapse
X

• Vreme
  • Show
Clear All
new posts
  • Siera
    Cbc Senator
    • 09.11.2009
    • 1372
    • Čačak
    • Stralis

Becker Mexico

Društvo pozdrav, potrebna mi je pomoć, šta sam znao Ja sam pregledao internet, oglase raspitivao se ma svašta nešta. Potrebno mi je da mi neko ko zna i ko se razume da mi popravi moj Becker Mexico, problem je sa radio tjunerom za srednje duge i kratke talase. Sad pitanje ko to sluša al eto Ja sam starinski čovek još volim ispravno i taman za kolaps. Bio bi zahvalan za pomoć i da me neko uputi na nekog radio mehaničara. FM radi besprekorno zvuk extra, jedan od majstora lokalnih koji mi je popravio jedan taster mi je rekao da je u problemu tjuner. Taj radio je stajao 20+ godina ostavljen potpuno ispravan i ubacim ga pre par meseci pokrenem sve ok ali ovo nema "glasaˇ
    Svaka pomoć dobro došla
    Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
  • Siera
    Cbc Senator
    • 09.11.2009
    • 1372
    • Čačak
    • Stralis

Samo da dodam da je u pitanju Becker Mexico 2330

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1132
      • NS
      • Audi A5 40 gtron

Pomiri se sa time, ionako je emitovanje na tim frekvencijama gotovo ugašeno. Kako neko da ti naplati popravku više nego što uređaj vredi? A i kako da zna da je popravio duge talase, možda ima jedna stanica u Rumuniji, a možda je i to ugašeno? Kupi drugi na kome sve radi, ali isto nema šta da "'vata", ako te baš muči OKP !
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Siera
        Cbc Senator
        • 09.11.2009
        • 1372
        • Čačak
        • Stralis

Ima još stanica koje rade na tim opsezima, inače ih slušam na lokacijma kad mi na FM napiše "search" ???? a neko naseljeno mesto mi daleko na 100-200km od mene. Cena majstorije mi nije ključ za celu priču više me zanima da neko utvrdi problem i šta može da uradi i eventualno potražim model sličan za "donora" delova ????
        čudno mi je što ne radi kompletan opseg tih talasa.

Comment

Working...