Nije jos proslo 3 meseca, ali mogu da iznesem generalne utiske nakon skoro mesec dana.
Check engine lampica se jos uvek nije ukljucila i ovo mi je najveca vizuelna promena u odnosu na ranije. Ubedjivali su me da je normalno da sija pa mi je sad malo nenormalno da je bilo normalno. Sledeca promena je potrosnja na Boardu koja je bila i do 3-4 litre veca od realne. Sada je u granicama +-0.5L. Knedla pri kretanju iz mesta iako je bila retka (da najbolje pojasnim imao sam osecaj kao da se auto uspavao) sada je totalno nestala.
Sto se performansi automobila tice, stvarno ne mogu da gresim dusu, auto je isao dobro, i sad isto tako ide dobro tako da tu ne vidim neku razliku.
Potrosnja...ovde isto ne mogu da budem realan jer iako sada auto stvarno trosi oko 1-2L manje ipak moram da uzmem u obzir da vise ne vozim dvojcu kolega na posao i da je mnogo manja guzva u gradu.
Inace u pomenuti "servis" sam isao pred put u Hrvatsku, gde je sve odradjeno kako sam vec naveo. Zamenu "sisica" ili kako se to vec zove i podesavanje plina mi je uradio prijatelj iz Zagreba. Nakon malo pacenja u Opatiji, opet mi je malo korigovao plinsku mapu i sve O.K. Inace objasnio mi je da je plinska mapa bila totalno lose podesena i da je mesavina bila previse siromasna i da je se zbog toga verovatno palila lampica (P0171- lean mixture ili tako nesto)