Koji motor moze da se ubaci u GOLF I bez vecih muka(kod mene je 1.3)??? Tu mislim na motore ostalih GOLF-ova!
Powered by vBulletin® Version Tokarev - Copyright © 2023 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Koji motor moze da se ubaci u GOLF I bez vecih muka(kod mene je 1.3)??? Tu mislim na motore ostalih GOLF-ova!
VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
iz 2-ke koji god hoces,za ove gti nisam siguran,ali mora u kompletu sa mjenjacem![]()
HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Hehe, onda ne može ni 1800 običanOriginalno postavljeno od maki
![]()
Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
cini mi se da ces u svakom slucaju morati menjati menjac... ako je kao sto kaze Heinz... za bilo koji drugi!![]()
Injection is good,but I'd rather be blown!
Bez prepravki može od dvojke 1.8 16V,ali mora u kompletu sa menjačem,ali ne bih ti preporučio to nikako ako prvo ne središ kočnice i trap.Za to ti je najeftinije da kupiš na otpadu stranca dvojku i prebaciš vešanje i kočnice na keca.
Ima jedan Golf 1 u NS-u sa 1.8 16V motorom i na Mišeluku samo ga je VR6 dero,a sve GTI-je i GSI-je je treso bar za dve dužine na pravcu.
Sta bi dobio ako bi stavio na 1.3 motor karburator od yamahe R1???
Svasta ali tesko za adaptiratiOriginalno postavljeno od remus
![]()
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
KarburatorE?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Originalno postavljeno od Uros Piperski
![]()
karbone![]()
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Karbove!
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
pa na to sam i mislio!
Dobices... ako umes da ih prebacis na golfa tako da rade![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)