Ovo što je zinuo branik bi morao da pogleda limar, možda je samo žabica ispala a možda je nešto budženo pa nema ni nosač. Ako može nekako da se našteluje postojeći branik to je najjeftinija varijanta ranga 2-3-4000 dinara. Ogrebotina možda može da se ispolira ali ako je lak oštećen (probaj da li pod prstom osećaš neravnine) onda može i da se ošmirgla finom šmirglom pa da se ispolira ali ne verujem da će to ukloniti celu ogrebotinu. Farbanje vrata je koliko ja znam 70-80e. Oštećen lak može da se sanira ponovnim lakiranjem ali ne znam tačnu cenu.
Moj savet je da eventualno odvezeš da ti našteluju branik, a da ovo ostalo iskuliraš. Eventualno da probaš sam da prelakiraš lakom u spreju taj deo gde se ljušti lak (ima na Youtube dosta tutorijala kako se to radi) pa se malo zabavljaj. Ne možeš mnogo da pogrešiš
Treća stvar kupi polir pastu i sunđer za poliranje, pozajmi negde mašinu i ispoliraj ceo auto.
To je po meni najviše što ima smisla ulagati u tako star auto, a da nije mehanika. Mani se ideje da farbaš ceo auto, čak i delove jer to košta a opet za par meseci auto će biti izgreban ili ako je majstor loše odradio posao počeće da se ljušti lak i tako u krug![]()