Kao sto sam i obecao javljam Vam u vezi priznavanja CPC u Evropi ( ogranicavam se na Sloveniju i Madjarsku ).Upisao sam COD 95 u vozacku dozvolu i juce stigla.Zvao sam direktno malopre ( 03.09.2019 u 09 30 ), nema rekla kazala ja licno zvao u Sloveniji se priznaje samo ako je polozen u nekoj zemlji EU i moze i na kartici ne mora da bude upisan u Madjarskoj mi potvrdjeno da ne vazi.Znaci nas CPC NE VAZI u ove dve zemlje.Sad mozemo da pricamo o clanovima i ostalom zakonu ali ovo su informacije iz dve ozbiljne firme i ljudi koji su na zadacima obrade prijema radnika.U sustini vracamo se na pocetak , bacene pare za karticu i vadjenje nove vozacke,jos jedna prevara ove drzave. Ako se vozi nas kamijon ( nase tablice ) u tom slucaju ne znam dali policija prihvata jer sam reko da cu da javim samo potvrdjene informacije.Na zalost bio sam u pravu za demagogiju , sada moze neko da se poziva na clanove zakona i da tamo pokusa da dokazuje nesto ali dobice odgovor " NISTE PRIMLJENI " tolko o nasem zakonu i pomoci vozacima , bacenih 100 EU uludo.ADR sertifikat se priznaje u obe zemlje i licenca za viljuskar ( obavezno povedite racuna da Vam je licenca napisana na latinici ).
Pozdrav za sve kolege