Strana 1 od 5 12345 PoslednjaPoslednja
Rezultati 1 do 12 od 49

Tema: Audi A4 - Čudan problem sa radnom temperaturom i termostatom

  1. #1

    Audi A4 - Čudan problem sa radnom temperaturom i termostatom

    Vraća radnu temperaturu sa 90 na 75 stepeni i mlakušasto grejanje u kabini. Automobil je Audi A4 B8. I veliki i mali termostat su zamenjeni. Zamenjen je i magnetni ventil za grejanje. Ništa od toga nije dalo rezultate.
    Danas sam testirao auto na nizbrdici sa uključenim i sa isključenim grejanjem na istoj deonici. Ako je grejanje uključeno, na nizbrdici se kazaljka radne temperature vrati sa 90 na 75 stepeni, a ako je isključeno kazaljka ostaje zakucana na 90, što implicira da termostat nije problem. Takođe sam stavio stari termostat u šerpu i prokuvao vodu. Pokazalo se da je i on ispravan i da pušta vruću vodu, a kada krene da se hladi, onda zatvori (džaba sam ga zamenio novim).

    Sa druge strane, ujutro, kada je motor hladan upalim auto i proveravam toplotu oba creva. Oba se u isto vreme greju, što implicira da jeste termostat u pitanju.

    Da li je neko imao sličan problem? Da li postoji mogućnost da topla voda u donje crevo dolazi još odnekuda osim iz termostata?

    Ako sam ovu temu postavio u pogrešnu sekciju izvinjavam se i molim moderatore da je premeste.

  2. #2
    Član od
    28.09.2005
    Lokacija
    NS
    Garaža
    Giulietta ,PUG 106,
    Poruke
    1.067
    Uključvanjem i isključivanjem grejanja u kabini ne menjaš ništa u krugu kojim cirkuliše antifriz, on stalno prolazi kroz mali hladnjak u kabini. Nema više slavine kao na stojadinu.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

  3. #3
    Član od
    30.01.2007
    Lokacija
    Neko selo pored Beogr
    Garaža
    Cuore Sportivo 147
    Poruke
    1.986
    Kad si "kuvao" termostat da li si merio temperaturu vode na kojoj se otvorio? To što se otvorio i zatvorio ne znači da to radi na pravoj temperaturi.

  4. #4
    Član od
    02.04.2005
    Lokacija
    Smederevo
    Poruke
    1.535
    Skoro je neko na forumu imao isti problem na puntu. Na kraju se ispostavilo da su termostati koje je kupovao nisu bili original vec kopije. Naso u drugoj prodavnici termostat koji dihtuje 100% kad zatvori.
    Nekome to ne smeta, bitno je da temperatura ne ide preko 90 a neko obraca paznju na to.

  5. #5
    Član od
    23.03.2005
    Lokacija
    Rooster's Hill , Beog
    Garaža
    Grande Punto 1.2
    Poruke
    3.942
    tacno ,to je bilo kod mene.
    tek treci termostat u drugoj radnji je bio ispravan. dva puta su mi u istoj radnji davali nove neispravne termostate.
    ako krene da pusta vodu ka hladnjaku,pre nego sto postigne radnu temperaturu,termostat je neispravan.kraj price.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

  6. #6
    Član od
    01.11.2010
    Lokacija
    zagreb
    Garaža
    c5
    Poruke
    258
    probaj kad je sistem pun i ugašen motor izvuči jedno crijevo od grijača kabine za oko 1 cm jedno
    crijevo ti ima rupicu i tu se odzračuje grijač,pošto je to stariji auto više se ne sječam koje moraš izvuči
    ali pošto su samo dva nemaš puno posla.

  7. #7
    To je kod njih normalno ako ne pada na 50 60. Kum ima prpblem da mu pada na 50 60 kad vozi lagano, i cak je i original termostat stavio i isto tj 2x original i 1x beru.
    Samo.me znam kako gubis grejanje, to mi je cudno. Mozda je koicidencija jer je klima automatska pa odrzava temperaturu i nekad duva hladnije.
    Uglavnom ne dirati nista po meni. Vozio sam do nedavno B8 i isto je bilo. Cim dam gas malo odmah ode na 90, a kad vozim lagano par km i hladno je omo 0c padne na 75 80c. Nista dirao nisam, jer mi se to desavalo i na novom A3 kad se spustam niz Venac npr.


    Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

  8. #8
    Član od
    30.01.2007
    Lokacija
    Neko selo pored Beogr
    Garaža
    Cuore Sportivo 147
    Poruke
    1.986
    Nije to normalno, ne sme da mrda temperatura nikad. Ni na -25 ni na +40 mora da bude koliko je propisana temperatura rashladne tečnosti, tu negde oko 90 stepeni. Bez obzira da li voziš kao manijak po stazi ili se spuštaš bez gasa nizbrdo, uvek ista temperatura mora da bude. Sistem je tako projektovan jer je neki inženjer izračunao da na toj temperaturi motor najbolje radi, da se najmanje haba i najmanje troši goriva. A nije ni čudo što mu grejanje slabije radi ako je temperatura rashladne tečnosti padne na 75.
    Ili je termostat neispravan (iako je nov) ili negde u sistemu ima vazduha koji kao gas ne prenosi temperaturu na isti način na koji to čini tečnost i onda termostat otvara pre vremena.

  9. #9
    Član od
    23.03.2005
    Lokacija
    Rooster's Hill , Beog
    Garaža
    Grande Punto 1.2
    Poruke
    3.942
    jedino sto postoji fora, da kada se testira termostat ,treba da je auto duze vreme na radnoj temperaturi (preko 10 km,na primer ),jer hoce motor da povuce hladnocu od nekud i da je recimo kod duzeg kocenja motorom nizbrdo prikaze na skazaljci temperature kao blago obaranj temperature. ali blago.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

  10. #10
    Bio bih zahvalan ako bi neko strucan malo pojasnio kako funkcionise termostat kod Audija A4 B8 8K. Kada treba da otvori, kada da zatvori i koji otvori su zatvoreni kada je voda hladna. Na slici se vidi da iz termostata idu gornji otvor, jedan ima na sredini a jedan je na dnu i vodi u donji deo hladnjaka. Na slici je podvucen veliki termostat koji ide na motor i mali termostat u crevu. Dakle, koja je funkcija velikog termostata, a koja ovog malog u crevima? Ovo crevo koje je zaokruzeno racva se iz donjeg dela termostata i ne znam kuda vodi, pa ako neko zna i to. Sta je pod rednim brojem 54 a sta 55 na slici? Mozda ce ova schema i drugima biti korisna:


    Ja sam cuo da je iz Audija doslo obrazlozenje da je to normalno za novije modele, ali se pitam sta ce im onda uopste termostati ako je normalno da temperatura rashladne tecnosti bude 50 stepeni? Ja nisam strucnjak, ali koliko znam uloga termostata upravo jeste da to ne dozvoli. On bi kada temperatura recimo padne na 80 stepeni trebao da zatvori ventil prema hladnjaku i da voda kruzi samo kroz blok motora i tako odrzava radnu temperaturu. Zato bih i volio da neko strucan objasni ovu schemu i funkcionisanje dva termostata jer mozda i nisam u pravu.
    Druga stvar, neki dan sam putovao preko planinskih predela i noge su mi se smrzle jer je grejanje u kabini slabo, a iz Audija kazu da se najbolji rezultat ostvaruje kada se stavi na "auto" i podesi temp na 22 stepena u kabini.

    I da pitam za ovo sto je rekao Sergio o vazduhu u sistemu. Na koji nacin se moze proveriti ima li vazduha?
    Izmenio/la doktorrr; 09.02.2018 u 23:32.

  11. #11
    Da li neko zna koji je ovo deo? Na njega ide crevo broj 52 sa scheme iz gornjeg posta, a nakon toga to crevo završava u malom hladnjaku kabine.

  12. #12
    Član od
    23.03.2005
    Lokacija
    Rooster's Hill , Beog
    Garaža
    Grande Punto 1.2
    Poruke
    3.942
    iscitaj ovaj link od prve strane , resio je problem . http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/s...erature/page2?

    a imas i ovo :

    "Evo kronološki, znači problem je bio slijedeći, temperatura vode počela je varirati te sam lani u 12mj. kupio novi OEM termostat (glavni) 03L 121 113A (Mladen riješio, putovo je mjesec i po dana iz Osijeka do Slatine) i promjenio ga. Pošto se situacija nije popravila posumnjao sam na drugu stvar što je inače česta pojava na A4, a to je senzor (davač) temeprature vode 06A 919 501A ali nisam se previše obazirao na njega jer je temperatura donekle dobro funkcionirala, povremeno samo je znala kazaljka prošetati što mi nije smetalo. U 5-om mjesecu sam radio veliki servis, promjenilo se sve što treba od potrošnih dijelova, ali situacija je bila ista. Kad je malo zahladilo, počelo se palit pomalo grijanje u autu, a samim tim se i temperatura vode počela mijenjati i to rapidno prema dole čim grijanje radi, vozio se 10 ili 300km, nekad nije prelazila 60-70 stupnjeva. Onda sam nakon toga promijenio taj senzor temperature, stavio OEM naravno i opet sve isto. 10 dana nakon zamjene senzora, opet sam ugnjavio Mladena (koji je ko sveta vodica, nit pomaže, niti odmaže ) i Srećka koji mi je riješio FEBI termostat za neke sitne pare pa sam ponovo zamijenio termostat, naravno opet bez pomaka na bolje. Nakon zamjene termostata auto je počeo još gore se ponašati, temperatura je nekad bila na 50 stupnjeva cijelo vrijeme bez obzira koliko sam se vozio, nekad je znala doći i do 70. Par puta sam ga turirao u leru i temp je došla do 90 ali to je bilo sa ugašenom ventilacijom ili sa smanjenom temperaturom na LOW. Čim bi upalio grijanje, temperatura je krenula silaznom putanjom i tako u krug. Tada sam proučavao sve moguće šeme i dijelove dok nisam postavio pitanje na engleskom forumu odakle su me uputili na Ruski forum gdje je jedan kolega imao identičan problem na identičnom autu. Rus je napisao da je promijenio crijevo rashladne tekućine kat br. 03L 121 157 B koje u jednom kraku ima termostat BEHR 75°C kat.br. 1K0 121 113 A, a u drugom povratni ventil 1J0 122 35. Nije bio siguran u čemu je bio problem jer je promijenio čitavo crijevo sa svim tim, ali sumnja je padala na termostat jer je ponašanje temperature upućivalo na njega. Ja sam nakon toga išao provjeravati da li je taj termostat u mome autu ali ETKA je pokazivala da se isti nalazi samo u A3, Q3, Q7 i TT, a moga A4 nije bilo na popisu. Obzirom da nisam imao razloga ne vjerovati Rusu jer je rastavio crijevo i pogledao kataloške brojeve, prema tome sam i sam kupio OEM termostat u Intercarsu za 143kn, u ovlaštenom isti košta oko 400kn, a proizvođač isti. Na ovom iz Intercarsa su ostrugani audi logo i kat. br. jer to nije iz ovlaštenog servisa. Ostatak priče se zna, termostat prije nekoliko sati zamijenjen i usput sam vratio i stari termostat umjesto FEBI-ja jer mi nekako nije ulijevao povjerenje. Sveukupno me to koštalo 430kn za dijelove (potrebne i nepotrebne) i 300 kn za sve te silne izmjene dijelova (svaki put skidaj šus-pleh, ispuštaj antifriz, vadi termostat, senzor, peripetije samo takve). Usput sam uspio strgati i jednu T spojnicu na vakuumskom crijevu od servo kočnice jer sam po preporuci nekih kolega išo odzračivati rashladni sistem samo što sam povuko krivo crijevo i odlomio tu spojnicu. Pošto spojnice nema posebno za kupit, naručio u ovlaštenom komplet to crevce i ono me koštalo 130kn. Eto ljudi to je "ukratko" sve. Saga je svršila."
    Izmenio/la zoranbg; 11.02.2018 u 20:00.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Strana 1 od 5 12345 PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. Problem sa termostatom ili...(Punto Mk1)
    Od sErGiO u forumu Italija
    Odgovora: 27
    Posl. poruka: 17.09.2015, 19:30
  2. Chrysler Neon-cudan problem sa temperaturom
    Od zlaja81 u forumu Prijemno odeljenje
    Odgovora: 10
    Posl. poruka: 03.06.2014, 09:41
  3. Problem sa radnom temperaturom
    Od broj 123 u forumu Prijemno odeljenje
    Odgovora: 8
    Posl. poruka: 01.12.2008, 13:36
  4. Problem sa radnom temperaturom - Hitno !!
    Od Wooodoo u forumu Prijemno odeljenje
    Odgovora: 7
    Posl. poruka: 04.06.2006, 03:56
  5. Problem sa termostatom na pumpi za vodu
    Od campi u forumu Prijemno odeljenje
    Odgovora: 7
    Posl. poruka: 19.03.2006, 18:04

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •