Powered by vBulletin® Version Tokarev - Copyright © 2023 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
dugo stajao negde)
meni valeo oni bez koske kako se zovu..
kupio sam auto sa njima,i evo 5 god normalno rade brisu.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Neki dan se vraćam sa posla, na ulasku u garažu pumpa goriva počinje da bruji. Posle toga još jednom upali i ćao. Popizdim iz razloga što sam je menjao već par puta. Prošli put mi zameni majstor iz komsiluka, kaže morao sam kompletnu nije mogao samo uložak. Ok. Ali to je bilo pre 4 meseca! Neću ni da reklamiram niti ništa nema ni živce ni vreme, odem kod mog majstora, pumpa stara menjan samo uložak.
Stavljena nova, ovaj put kompletna i urađen mali servis.
![]()
Filter kabine najprljaviji.
![]()
Tako bih opet kupio 1.4 Fiata ali vidim da nisam jedini koga je zezala pumpa. Ja sam za 20 000 km promenio dve, praktično mi je pojela uštedu u plinu
Izmenio/la The Punisher; 05.10.2022 u 21:45.
Dobar ti taj alat za skidanje plastičnog prstena koji drži pumpuPošto je nova pumpa? Jel to Bosch kao na Alfi ili ide nešto drugo?
Bosch, 100 evrića
Krajem decembra ističe atest za gas, malo pre toga je registracija pa sam počeo sa pripremama.
U toku nedelje idem u servis da se iskontroliše gas i dobije potvrda.
Na brzinu oprao motor da liči na nešto. Bez ikakvog mackanja, samo pranje, svakako ide u servis pa će se tamo isprljati.
Primetio sam da je pukao nosač plinskih dizni pa vise u vazduhu.
Stanje pre pranja:
Nije bilo previše masnoće, tamo gde je bilo sam na brzinu oprao brake cleanerom, ostatak sredstvo za bezkontaktno pranje.
Skinuo sam plinski računar, benzinski strečovao.
I na kraju, samo čist motor bez dresinga ili ostalih stvari za slikanje.
Preobuven auto.
Ispuškiran na brzinu, odmah posle je pala kiša...
![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)