Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Rezultati 1 do 12 od 13

Tema: Audi a4, 2.0 tdi, napali gremlini i nece da upali

  1. #1
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497

    Audi a4, 2.0 tdi, napali gremlini i nece da upali

    Pozdrav drugari, imam jedan veeeliki problem, pa bih zamolio za pomoc, ukoliko se neko susretao sa ovakvim problemom. Naime audi a4, 2.0 tdi, 170 ks, 2007 god, posle udesa koji je zaista bio smesan, napukao gril napred, levi far i sina branika, hladnjaci ostali ispravni, ali su se aktivirali airbagovi jer je udario bas onim mestom gde se nalazi crash senzor na prsima,i ne mozemo da upalimo motor nikako. Zamenjena je tabla, airbagovi i zatezaci pojaseva, cak i crash senzore smo zamenili i gasi lampicu airbagova, i dijagnostika ne vidi nikakvu gresku.
    Ali da upali nece. Skidali smo dizne i nosili na proveru, ispravne potpuno, dobija struju na diznama, oko 150v, menjali smo pumpu za gorivo u rezervoaru, tandem pumpu stavljali drugu, proverili zupcenje i sve u redu. Na start sprej upali ono sekund dva i nista ne lupa, upali kako treba. ali na gorivo sanse nema. Probavali smo sa drugim gorivom iz kante, sa drugom pumpom direktno, sa i bez filtera, ali nece pa nece. dijagnostika registruje broj obrtaja motora, i ne prikazuje ama bas nikakvu gresku prilikom verglanja. Siemensove su dizne i siemens kompjuter. Dizne testirane i ne probijaju na masu ni na jednom konektoru, a bile i na proveri i konstatovano da su potpuno ispravne. Auto presao 160 000 km.
    Probali smo na drugom istom takvom da raskacimo komp od airbagova da vidimo da li ce da upali i sem lampice airbag koja ostane da svetli, normalno pali (taj drugi, doduse model sa 140ks)i bez airbag kompa.
    Gremlini da su usli, podavio bi ih start sprejem do sada, podavismo se i mi po garazi od njega, pa mi nije bas resenje da ga vozim sa start sprejom hehe...
    Immo ne vidi nikakvu gresku, niti vag com izbacuje bilo sta. E sad, sta mu raditi, pitanje je za 5 bambija, pa ako se neko susretao sa takvim kajlama od problema, zaista bih bio do neba zahvalan kad bi nam pomogao.

  2. #2
    Član od
    14.02.2006
    Lokacija
    Nis
    Garaža
    bemve
    Poruke
    1.288
    Ima li taj auto inercijalni prekidac koji sece dovod goriva kada se desi sudar?
    Citirati Originalno postavljeno od uglavnom_bezopasni
    "A šta`š ti u našem sokaku, ako ne umeš da maštaš" (M. Antić)"

  3. #3
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497
    Nema to audi, kod modela gdje je u gepeku akumulator postoji piropatrona koja prekida dovod struje na anlaser, a kod ovih gdje je acu naprijed, to se pojavljuje tek sa kasnijim modelima, posle 2008 godine. Ali prekid goriva nema kod audija. Svakako sam probao direktno da ubacim pumpu u lavor sa dizelom i direktno iz pumpe da ide na tandem pumpu ali isto se desava. probao sa novim filterom za gorivo, i bez njega. Tandem pumpu sam mijenjao i nista se ne desava. Mjerio pritisak na ulasku u tandem tj izmedju potapajuce i tandem i on je tu negdje oko 1-1,5 bara kod obje pumpe koje sam koristio, na povratu iz tandem pumpe prolazi gorivo dok se vergla i za 10tak sec verglanja izbaci skoro pola litra goriva na povratnom vodu.
    Eh da, raskacivali smo i izduvnu granu na turbini, rekoh da nije katalizator zdrobio pa zacepio, ali i tako nista se ne desava, izbacuje kompresiju, ali ni daska dima ili goriva.

  4. #4
    Član od
    10.01.2005
    Lokacija
    Bg; Banovo Brdo
    Garaža
    Corsa, astra, senic
    Poruke
    10.045
    Pa po opisu dovlači gorivo i to je sve ok ali dizne ne puštaju dalje, pumpa, zašto....treba ispitati gde je prekid, neko je nešto raskačio.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

  5. #5
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497
    Pa tu i jeste problem, sto sve izgleda kako treba, al nece da prokine. Dizne kao sto rekoh su testirane i sve rade kako treba, ni jedna ne probija na masu, i na aparatu prupustaju gorivo. Struja dolazi do njih, ali da sastavi, jok. A na autu niko nista nije radio sem nas, da sad sumnjamo da je nesto cackano, raskaceno i slicno, radio normalno, prilikom skretanja udario u neku sinu koja je strcala a nije se vidjela, bikvalno coskom fara prema grilu, aktivirao airbagove i to je to. Posle toga da upali noup...pregledao sam i instalaciju naprijed, da nije doslo do nekog uljestenja i slicno i nema nista, ni jedan kabal nije ni dotakao nikakvu prepreku a kamoli se nagnjecio. I sto je najgore, sinoc se cujem sa drugarom, ima jos jedan isti audi kao ovaj kod mene, sa istim problemom, covjek parkirao, ugasio navece i ujutro ni da pipne. Mijenjali dizne, tandem, glavu skidali i nosili da ispitaju, i nece ni on isto...tako da je sad taj problem prerastao u stereo problem hehe.

  6. #6
    Član od
    24.10.2004
    Lokacija
    Novi Sad
    Garaža
    FIAT
    Poruke
    16.954
    Unosi bloga
    4
    Ima li signala na tim diznama?
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

    https.autogas.rs

  7. #7
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497
    treci put kucam poruku, svaki put nestane. Probali smo test lampom, dok nije pregorela, a posle diodama sa mnogo kilooma otpornika, i dobija signal na diznama, diode bljeskaju kad se vergla. Ono znam da jedino osciloskop moze to da ispita tacne vrijednosti, ali njega ne mogu nikako da pribavim. Mada ako diode bljeskaju cini mi se da ima signala. Skidali smo i grijace, i kompresija izbija samo tako, ali nema goriva, samo malo ulje izbije ono sto kompresija izbaci sa lezista grijaca.

  8. #8
    Član od
    04.06.2005
    Lokacija
    Novi Sad
    Garaža
    Svasta nesto
    Poruke
    2.374
    Imao takav problem. za pocetak raskaci prelive sa dizni i probaj da ga upalis. ako upali (a cak sam siguran da hoce) onda je zablokirao nepovratni ventil. Nadam se da niste menjali km sat jer je na njemu deo imobilajzera.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

  9. #9
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497
    Ne moze to bas tako drugar, ovo je PD motor, i nema raskacivanja bilo cega, dizne su u glavi, napajaju se kroz kanale u glavi, i ulaz i povrat goriva ide preko tandem pumpe kroz kanale u glavi do dizni, produvavali smo kompresorom te kanale i sa njima je sve ok. On na povrat iz tandem pumpe baca gorivo kad se vergla, i nema sta nismo radili i raskacivali, i zatvarali povrat da nabije veci pritisak, i sve sto nam je palo na pamet. Drugom potapajucom pumpom sam dovodi gorivo direktno iz kante do tandem pumpe, i opet nista. mijenjali tandem,,,noup, corak

  10. #10
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497
    ja ne znam sta se deava sa forumom pa svaku poruku mi izbrise posle pola sata, evo i treci put i ovu kucam, sa nadom da ce ostati kako treba. Nema ovaj motor povrat, jer je PD sistem, gorivo iz rezervoara pumpom gura na filter, odatle na tandem pumpu koja kroz glavu gura do dizni, nema povratne vodove posebno vec visak izbacuje nazad na filter, kroz glavu i tandem pumpu. Te kanale smo produvavali kompresorom, ali nista...

  11. #11
    Član od
    01.11.2010
    Lokacija
    zagreb
    Garaža
    c5
    Poruke
    258
    da ti nisu pomiješana crijeva od dovoda i povrata goriva,a immo si pogledaj u parametrima
    ako je aktivan onda ne pali bez obzira šta nema greške.otkopčaj usis i vidi jel dobro usisava
    može biti da je klapna zacvikala ili egr ostao otvoren,makar kad klapna blokira onda vergla
    u prazno ko kad pukne zupčasti.ako se osjeti miris dima na usisu blokira egr.
    Izmenio/la kalimero1; 16.01.2017 u 17:52.

  12. #12
    Član od
    09.12.2005
    Lokacija
    Bijeljina-Beograd Medakovic
    Poruke
    497
    usisava normalno, kao sto rekoh, na start sprej upali odmah, i kad mu se po malo spricka start spreja moze da radi 10tak sec, duze nismo isli, i na start sprej reaguje i na dodavanje gasa, dize obrtaje, ali cim se prestane spricati, ugasi motor, kad se vergla na prazno nema dima nikako, raskacivali smo izduvnu granu posle turbine i nema ni daska dima, samo dimi kad se start sprej sprica. Probali smo sa crevima na sve moguce nacine da menjamo ulaz i izlaz, i nista. E sad immo ne znam kako da ocitam da li je aktivan, koristim vcds 12.12, mada i kad je immo aktivan on upali pa ugasi motor odmah, probavali smo na drugom audiju, kad otkacimo citac za kod kljuc. Jedino da kao posledica udesa nije nesto blokirano, ali opet cudi sto dobija impulse na diznama, sad da li tu ima neke restrikcije ne znam, jer ne mogu da izmjerim napon koji dobija na diznama, samo znam da ga ima. Kako se provjerava status immo. Hvala

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. yugo 55 nece da upali
    Od roske u forumu Prijemno odeljenje
    Odgovora: 19
    Posl. poruka: 07.02.2012, 18:47
  2. Kia Sorento-nece da upali
    Od dejanac u forumu Dizel motori
    Odgovora: 10
    Posl. poruka: 26.09.2011, 22:19
  3. nece da upali
    Od OMP u forumu Italija
    Odgovora: 3
    Posl. poruka: 05.11.2008, 19:59
  4. Alfa 145 nece da upali
    Od Darth Nihilus u forumu Problemi-rešenja
    Odgovora: 63
    Posl. poruka: 23.12.2005, 06:17
  5. nece da upali
    Od gianluigi u forumu Prijemno odeljenje
    Odgovora: 2
    Posl. poruka: 17.05.2005, 14:41

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •