Sva osiguravajuca drustva su udruzena u takozvanu Zajednicu osiguranja, tako da uslove smisljaju 'zajedno', a onda Dunav ,kao najjaci ,iskace iz dogovorenih okvira za neke stvari, kao sto je cena zelenog kartona, besplatnog tehnickog pregleda itd, ali se na kraju, sto se isplate stete tice, svi slazu i isplacuju ono sto je dogovoreno, a to je upravo, u tvom slucaju, iznos totalne stete.
Mare2e podrzavam i ja tvoju borbu, ali me iskustvo uci da to nije bas tako jednostavno kao sto si ti zamislio. Sud je jedna 'djavolska rabota' u ovoj nasoj 'nedodjiji', a posebno u manjim mestima. Advokati mnogo obecavaju na pocetku, a onda na kraju kazu 'izvini', a ono sto si im dao ne vracaju.
Sati koje si do sada proveo na internetu, nisu nista, u odnosu na ono sto ces provesti cekajuci pravosnaznu presudu, a kad je dobijes, pocece da ti tece vreme sa kamatom.
Necu da blatim advokatsku profesiju, ali je moj kirajdzija, pre dva meseca isplatio 900.000 dinara zbog advokata koji nije u postupku stecaja naveo dve reci, 'zahtevam kompenzaciju'.
Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!