ne znam da li postoji jos nesto ovako prokleto dobro...
Powered by vBulletin® Version Tokarev - Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
ne znam da li postoji jos nesto ovako prokleto dobro...
Postoji, postoji![]()
![]()
![]()
![]()
E, Milose da si video taj isti auto pre jedno mesec-dva kad je doteran u taj Alfin servis u Hrvatskoj. Auto je unutra bio bukvalno kao svinjac, Bogu plakati...a i spolja je bio katastrofa. Mozes negde na alfisti.hr. naci te slike pre sredjivanja.
Uh lepa ova plava,ko lutka bre
@starac
kod hrvata sam ga i nasao, nisam video fotke pre, ali je zaista lepa, i boja je malo specificna (nije bas ucestala)...
obozavam taj auto, i nadam se da ce nam biti dostupan za par godina...
ili ako ne bude rekao sam mu (automobilu) na sajmu : "NAPUNICES TI 30 GODINA, KUPICU TE JA"...![]()
![]()
ne preteruj, za 15 ces moci i ovu sa lambo doors...
Kad se pojavi Brera retko ce ko vise kupovati GT jer se poklapaju u svemu, a Brera je jednostavno novija... GT ce biti pastorce u gami, a steta jer je fin auto. Ali, zato ce da joj rapidno pada cena kao polovnoj kupovini.
A sa lambo vratima ces moci da je kupis pre nego serijsku - te stvari se ne cene kada se kupuje auto.
GT je nekako elegantnija, brera mi je vise nadrndana i nekako sabijena... GT je auto koji cu nadam se kroz par godina imati...
ja bih pre kupio GT nego Breru...
Brera mi ima odvratan zadnji deo i izgleda mi kao da je sva
sabijena kao GTV...
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
ja sam se zaljubio u alfu gt![]()
I ja sam misljenja da je GT lepsa od Brere i to je Alfa koju bih rado kupio. Inace ne verujem da ce da im padne tako lako cene jel su relativno jos uvek sve nove.
Plavusa ili crnka??? Manite se prica i uzivajte!
Autodelta GT Super Evo.
The new Autodelta GT Super Evo thus offers increased levels of torque (287 lb/ft at 4800 rpm) and more power (341bhp at 6,450rpm) through the incorporation of a larger intercooler and higher-flow injectors, boost which is now raised from 0.35 to 0.5 bar, and engine re-mapping. The car's 0-60 mph time is shaved down to 5.2 seconds, while the main change apparent to the driver is in the substantial improvement in both the mid- and high-range acceleration.