Ispostuj me, tebra
Powered by vBulletin® Version Tokarev - Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Ispostuj me, tebra
Originalno postavljeno od uglavnom_bezopasni
Al samo ovaj put, da znaš....
Poštovanje svima,
hvala svima na prikazanim greškama u prevodu.
nažalost je i dalje nedovršen i na nekoliko mesta prevod nema smisla.
poenta je u tome što se ne zna tačno gde se koji prevod pojavljuje i u kojem kontekstu tako da moram da priznam da je prevod "lupan" a dosta toga je "hardcoded" tako da ne može bolje da se prevede.
trenutno se nema vremena ali nastavićemo uskoro sa prevođenjem.
radim na tome da prevod bude usklađen sa vB verzijom 4.1.11 jer su dosta fraza ameri uneredili, žuti i sivi redovi sa leve strane a redova ima 12.495 samo u forum.xml bez blog.xmk i cms.xml.
Srdačan pozdrav svima i hvala još jednom!
so, stay tuned, obavestiću vas kada prevod bude objavljen na google.
Nikola
ćaos,
prevod(blog, cms, forum) je usklađen sa vBulletin verzijom 4.1.11, dostupna je kao i uvek ovde: http://code.google.com/p/vbserbian/downloads/list
greške navedene u ovoj temu su ispravljene.
molio bih da prvo napravite backup svojih prevoda(posebno fraza(forum_rules_description i forum_rules_registration) o pravilima foruma) u slučaju da nešto krene na "krivo".
hvala na korišćenju našeg prevoda![]()
Čuj hvala za korišćenje, hvala vam što ga prevodite i deliteGledao sam skoro i bila je verzija za 4.1.4 pa sam pomislio da ste odustali i pomalo sam "prevodio"
Za vikend planiram prelazak na 4.1.11 pa će taman dobro doći
![]()
ćaos,
nema na čemu, vrlo rado. ja sam ga tražio uzaludno
pošalji mi taj prevod što si odradio pa da ubacim pre nego što napraviš ažuriranje na 4.1.11. to bi bilo super! email adresa: nicky majmunče nicky tačka net
hvala unapred.
U pregledu profila piše: "Pronaći posledne poruke" slučajno sam zapazio da je umesto "nj" samo "n"..
Ako ne prevedete neće forum moći da radi...![]()
Ne znam gde je to ali da bi forum nastavio da radi, popravili smo![]()